Wednesday, July 8, 2009

ais age tiga.



umm..errr...aku xpasti, samaada mmg mood aku xbaik nak pms atau aku expect more pada ice age 3 ni. sbb masa yg no.2 yg the meltdown tu best gila babi gelak sepjg movie.

bg aku ok, mmg lawak la. tp lawak-lawak dia kan, mcm aku dh boleh jangka. gelak pon siket2 je dan x berapa nk ikhlas. ye, Sid tu klaka, tp aku xtaw la knp marah sgt masa dia bawak anak2 dinosor tu main kt playground tu smpi habis semua musnah. angin satu badan aku. eeee!.

watak ellie pon dh jd boring, mungkin sbb die peknen kot. umm..buck? loghat die best dan sewel die tu. mcm nak tampar je muka die bila ckp kat telefon (seketul batu.)

umm. satu je scene yg aku gelak ikhlas terbahak2. masa dorg nk melintas kt suatu tempat tu, bila sedut asap tu, semua sore bertukar jd chipmunk. kih kih. itu yg plg ingat. umm..err..dan anak die si peaches tu comel je suara. lagiii...dinosor-dinosor die xckup ganas, lagi2 Rudy tu. kejap je tumpas. haha. ok. itu pendapat aku. kalo yg no.2 tu aku bagi 4.75/5.00, yg no.3 ni aku 3.00/5.00.

ok bai.

*ptg ni nk g tgk tenpomers lagi. yeay yeay!

4 comments:

BabyChomei said...

wahh..byk duit.............syoknyee

akiss said...

byk duit?

amirol said...

haha..kelakar bila suara they all tukar macam chipmunk..hahhaaa

akiss said...

hahahah. itula. bodo je masa tu. sakit gigi gelak. haha