Tuesday, July 21, 2009

aku gemok? meme la...

adalah. satu geng atau orang itu. dulu gemok, skg kurus. but siwiusli, even 'orang itu' dah kurus, still..die nampak besar, dari aku. itu fakta. aku bukan apa. hari tu, 'orang itu' dtg kt aku, cakap dengan muka sedikit 'kerek campok herdik'

"eee...balqiiiiisss, gemoklah kau!!"

aku cuma jawap, "meme la! skg aku 55kg" dengan muka selambe..

eh, halooo, masa ko gemok dulu ada aku kata apa2? ada aku cakap badan dah macam janda anak 5? ooo. no no no no. aku bukan jenis org yg suka komplen org lain tak tentu pasal. oh kamon lah, kurus xsemestinya cantik.

skrg 'orang itu' dh pndi, atau..baru dpt pakai baju ikot body. haha.

" and kpd 'orang-orang itu yg suka komplen pasal org', hari ni aku bekpes makan nasi lemak, roti cream jagung, kuih 3 biji, vitagen pepel sebotol, dan cadbury black forest. x macam korang, skip bekpes, lunch makan sayur dan sup kosong, nasik? pantang makan nasik kot. dan lg, satu..aku pakai baju yg baru aku pakai minggu lepas, tudung tak berapa nak matching ngan baju aku. im soriiii...aku pemalas nak gosok baju dan tudung "

cukop info nak lauk buat ketupat hari ni?



jangan suka jaga tepi kain orang, unless kau sejenis kucing comel. hahaha

ok bai. ai mis yu kucing miang. dah bersalin ke belom. tsssk.

*in repeat mode, trouble is a friend.

4 comments:

apes said...

kau sepak perot dia dan berkata
"dalam perut ni anak ke-6 ke?"
hahaha
jadilah janda anak 6 pula :P

akiss said...

kah kahkah. ko buat gelak di tghari yg lapar ini. haha. kalo la dpt buat mcm tu. haha. geram weh ekceli pempuan mcm tu. tp sabar je la kan. jnji die bahagia, hahah

~AwanDanya~ said...

yang pasti..org tu bukan akak kan kiss???
sape la si gemuk yg baru kurus yg duk ngate2 akiss tue....celupar sungguh..

tgk akak..dari gemuk..ke kurus..n skang dah gemuk balik..steady jer..xde nak sebok2 bdn owang len..betol tak kiss..
sdiri punye badan ..sdiri jage la...
nak kurus ke..nak gemuk ker..ade aku kesah!!?? hahaha..

xpe kiss..abaikan ajer owang2 macam tue..oke..

akiss said...

ya, sudah tentu bukan akak. hihih. kalo sy ckp konpem knal. tp sy rasa akak taw sapa dia. hahaha.

mmg bizi body la kak. sibuk sgt psl org lain. cuba la buat hal sndiri kan? hehee.

itula, kita tgk je la perangai org kan. hmm..=)