Monday, July 20, 2009

BF Saya Tyson Nak Dtg, Yeay!

huhu hehe hihi. di celah-celah kesibukan hari isnin ini. ye, tensi, boring, sempat aku ngapdet belog. haha. cuci mata kejap.



ok, event2 yg aku nk g wat masa ni. yg pertama-tama, of kos, pameran astrofotografi, yg pasti venue nya bukan di petrosains KLCC, tp di planetarium negara ok. dan kedua nya, pesta floria spt biasa di putrajaya..bestnya bestnya.hihi. kelik pada poster utk tumbesaran ya.



dan, mtv world stage. ada THE ALL-AMERICAN REJECTS???? arhhhh, nak pegi nak pegi! nak jumpa boyfie aku, tyson. dh lama tunggu AAR dtg mesia. wuuu wuwwuuu wuuu. tapi, kenapa harus buat di Sunway Lagoon Surf Beach??? mcm kureng je. haih. xkan la nak kena pakai macam pakaian xberseluar mcm Lady Gaga? hmmm. more info klik SINI.


arghh!

ok bai.

4 comments:

ame said...

aku pegi ni.

akiss said...

deyyyyyym! aku nk pegi juge!

apes said...

terima kasih korang belanja daku :P

akiss said...

deyyym. hahaha. semoga ada durian jatoh. hahaha. xde kena mengena kan