Wednesday, July 29, 2009

berita dari P to the D.

balik dari pd, tghari tadi. terus-terus online. buken sbb nk apdet belog. sbb apa?
ADA TUGASAN YG PERLU DISELESAIKAN!



chief kami menerangkan strategi.



sanggup lambat makan, sanggup pergi cc, sanggup tidor lewat, dan dgr cerita..ada yg sanggup beli laptop dan pakai broadband terus! dan, according to Ary, sepanjang malam masa tido laptop still on, mata sebelah je bukak sambil menekan keyboard. huhh. bekerja keras!

jeng jeng jeng. inilah tugasannya!



game speedtravian.

aku terpengaruh jugak. bengong je, aku mula2 mmg blur dorang asik sibuk-sibuk 'nak tgk kampung', 'ketua kampung' la..serang la..hape la. rupa2nya dok layan game ni. tp mmg aku blur gile. tak paham, dah la guna bahasa melayu. bahasa tu kdg2 jd pelik. hehehe.

siyes weh. sepanjang kursus, ini kira 'HOT' la kan. hari-hari lepas abis klas..trus berkumpul di pusat wifi di lobi hotel. hua hua hua.. ok, nama 'kampung' aku, KAMPUNG KENTANGMIAW. ngee. boleh main, tp jgn la serang aku. kasihan taw. baru nak bertapak.

ini je sempat aku apdet. bizi la. huehue. baru hari pertama main, mulot aku x abis2 menyumpah seranah. sakit hati jugak main game ni.

ok ini linknya, http://speed.travian.com.my. ada juga yg S3 la, S2, macam2.

AMARAN : GAME INI BOLEH MENGAKIBATKAN KETAGIHAN MELANTUN-LANTUN!

ok bai.

2 comments:

mello said...

I really like your header (:

It's very Juicy Couture ♥

akiss said...

huhuh. i laik j.c, tengsss