Friday, August 7, 2009

123456789 No. Ekor Hari Ni, G Beli No. 4D!



xde kije time rehat. hehe. ok hari ni, 07.08.09. dpt emel..., hari ni, jam 12:34:56 7.8.09... mcm 123456789 kan? ok g beli no.4D. eh buleh ke nombor pjg2?

so ari ni bersamaan beday kawan baik aku kt opis. hehe..kira rapat la, tp kuat gadoh..die kakak setahun.. aku selalu kacau die kt opis, aku kol ext dia, pastu letak kt speaker pasang lagu bukan2...hahaha...dan kadang2 tipu2 dari SPA la...haha..dan lagi annoying bila datang 'gila' aku, aku kol dia dan suruh dengar aku menyanyi lagu-lagu tertentu sampai habis dan suruh dia komen..ngee.

tp die ni suka marah aku..contoh ayat : "eh balqiissss, jgn main2 eh! kenapa tak kerja ni!" balqis ni banyak main la! sana sini buat hal!!! tak boleh duduk diam2 ke?!!

even die suka marah aku-yg-patut-kena-marah ni, bila time dgr mslh aku..die pendengar yg baik. dan byk bg nasihat kt aku yg kurang nasihat ni. haha.

oh ye, nak berkenalan asl pls?? single lagi taw kakak ni, Cik Atma Nurhaslin..012-88215**. a ah.. kitak orang kuching miaw miaw...aukkkk...haha.

ok, epy beday kakak!

2 comments:

~Jue Zunita~ said...

lol..besday si atma upe2nyer....kelaka la akiss ni..ingatkan tgh menurun nombor ape kebendanye tadi.....ahakssss

akiss said...

hoo...beday cik kak tu..
hahaha.. saje nk kepoh je ari ni. ngee