Tuesday, August 18, 2009

7 sebab kenapa kau tak boleh lupakan "seseorang lelaki" itu.

7 sebab kenapa kau tak boleh lupakan"seseorang lelaki" itu, even korang tak kapel pon.

(lelaki itu maksudnya ex-bf, ex-skandal, ex-crush. bukan ex- suami)

1. dia seorang hebat, kacak, kaya, sweet spt dr.sheikh muszaphar.
2. kau ada hutang ngan dia, tolak tambah semua ada la riban-riban.
3. begitu juga sebaliknya, dia hutang kau dah beriban.
4. kau pernah buat sesuatu kepada dia sampai menyebabkan kecederaan patah kaki, hilang gigi..etc.
5. dia suka/awek dia xberapa bagus, kau rasa kau lg bagus atau lagi cun kiut miut miaw.
6. dia seorang yang gila baik, pemurah, pengasih, penyayang, baik hati, sopan, setia, tulus ikhlas, semua nikai-nilai murni ada pada dia.
7. dia satu2nya lelaki yg kau tak dapat. maksudnya, asal kau suka, mesti dia suka kau balik. kecuali yg sorang ni, mmg hard-to-get! gila sakit jiwa kau!


xde kena mengena dgn aku.

kecuali yang nombor tujuh (7) tu. sumpah, dah setahun. rasa menyampah bila dia dtg dekat tu masih ada. menyampah ke?

ok bai.

8 comments:

Didi Nadhirah said...

sape tu waqiqi

Kap said...

yang menyampah tu yang jadi melekat tu..
gam terlebih pula..
huhuh

Hannani Kamal said...

takde kene mengene abis mane dpt ni ?
mcm most of all betul jugak laaa. sekuju betull.

Sharifah Zahira Syed Iedin said...

hoii mana laa ko dpt idea hutang2 ni, haha, akiss2..

jap, SMS tu sweet kerrr~~~ bila ko suka mamat jambu?? haha.

aku, senang cite, yg aku suka mmg xkan aku dpt la (antaranya akiss u know who!) so forget it.

SUXX said...

fakta ko ni dah diluluskan oleh sirim or taK?

aku muzafar pun aku clash je.

akiss said...

adidi, ngee. adalah. nnti aku kenalkan. ngee..

Kap, alamak, melekat ke? hahaha. xnak xnak.

nanitut, ada la berkait ngan kawan2 sket. heheheh. rahsia. ngee

kak pah, idea hutang ni selalu sy sound org, "knp susah kau nk lupa dia? kau ada hutang 10k ngan dia ka?"

hahahaha, errr..sms tu..kire sweet kot, mata dia dia kot?

yela kak pah, dah mcm resmi, yg kita nk tu yg xdpt. hmmm. i paham.. i paham. sy pon mengalaminya



sarol, aku yg luluskan. hahahah.

Dancing Pena said...

i like no. 7

:)

akiss said...

i laik it too. =)