Wednesday, August 19, 2009

got susu??

ok stop cite hal ehwal mengutuk lelaki itu. dan paling kurang menyenangkan bila Nana panggil aku Akiss Hayy, waddehel la. hahaha. jaat je.

ok. aku tapasti la, sejak dua menjak balik dari 'Terkam' itu ari, aku ada masalah tido, siyes..setiap malam. bila org lain dah tido, aku sorang je terkebil2..pusing kanan, pusing kiri, tv aku layan smpi ntah apa2 rancangan aku tgk, segala artis dlm THS aku layan. aku paling suka tgk THS Heidi Klum. ngee. hmm..dan kdg2 aku lupa off tv, kul 5 baru nk tutup. hehe. kantoi.



so, dak umah ada suh minum susu sebelum tido. aku google pon, susu jawapannya. masalahnya aku ni tak suka suka, atau ayat lain, "i don't drink milk." ngee.


tp bila dh makin melarat penyakit kenot tido ni, aku mula berjinak2 minum susu. tp bukan yg susu tepung tu, aku beli yg dlm kotak. sdap siket kot. wekk nk muntah ekceli. dulu aku try yg dutch lady. tp skg, baru berkenalan dgn cap baru, cap marigold. sbb kotak die comel. rujuk gmba sebelah. hmm..bole tahan sedap la kot.


eeek. tiba-tiba je letak pix got milk, beckham. huhu. gila cpt masa berlalu, rupa2nya dah seploh tahun dah kawen kan? huhh. bekem bekem...., hot-hot kau ni pon boleh tahan smpi 10 tahun. posh siap buat tattoo baru lagi. hmmm. kan aku dah ckp, posh & becks is my fav kapel ever lah!

ok kuar tajuk.

mm..minom lah susu bila sukar nak tido. kalau suami yg dah kawen boleh la ..... ok stop it!

ok bai.

kadang-kadang ku rasa diri ini macam bayi lah, minom susu...tidor nyenyak. ngahah.

ok bai.

4 comments:

busyuksayang said...

akak pun tak minum susu...tapi demi baby, kakak minum gak...walaupun campur milo...hahaha!!!

akiss said...

wowow..mana aci letak milo! haaaa... hehehe. minom la anmum =)

smms said...

so dah minum susu leh tido x ?
kalu xminum susu fullcream pun xpe kot .. minum susu cokelt or yg mcm2 rs tu lagi dap ..

akiss said...

a ah.. baru rasa ngantok. hhehe.

ciklat pon leh eh? mungkin mind dh set kot, SUSU = TIDO. heheh