Tuesday, August 25, 2009

adab pergi bazaar ramadhan dgn jaketkulithitam.

  1. pasang niat tidak mahu membazir.
  2. list kan apa yg nk beli, tahu apa yg kamu mahu. tp 1st day pegi dimaafkan sbb nak rasa mana yg sedap.
  3. bawak duit cukop2, cth macam aku, rm10-20 dah cukop kot.
  4. klu boleh, jgn bawak baby, takesah la di dukung atau di stroller, kesian baby panas, kena himpit, dan bahaya penyakit H1N1 juga, aku sgt risau hal baby-baby ni.
  5. pakai MASK, selain dpt hindar H1N1, anda dapat kover mulot busok anda, dan dpt elak dari asap-asap sate, asap-sate kambing bakar dan juga..bau-bauan manusia yg kurang enak.
  6. jgn pakai kasut tumit tinggi 3inci ke atas.
  7. jaga adab sopan sebagai kapel yg belom nikah, paham x?
ok cukupla kot bebelan hari ni. ini cara ku, cara mu tatahu la. hehe. tp yg pasti, hari ni hari gaji, dan ini 'barang baik punya' xda di bazaar ramadhan, oh ye..dan x seswai nk pakai ke bazaar.



http://blog.forever21.com/blog/

aket ada beli satu kt Elle, smart, tp ada hood. aku xnk berhood, aku nk yg leher cekak musang, mcm gamba dia atas. ngahahahaha. jgn nk gelak-gelak ye.

siyes aku nak!!!

ok bai.

*siyes internet kt sini lembap mcm siput sedut, ANA AKAN SAMAN!!!

12 comments:

Ashley said...

Hi you blog is amazing. I'm ashley from the blog Girlslife, please comment my blog

busyuksayang said...

mcm ku kenal ayat terakhir ittew...hahaha!!!!

p/s : mcm akak, gi pasar ramadhan..tak yah bawa duit pun :D

akiss said...

pandai la ko ashley amazing. hahaha. thanks ashley, will do.

kak ju,ngee. itu ayat ust.akill nk saman sy. takuuuut. hahaha.

itu lg afdal. abg belanje. heheheh

Mimie Azrin said...

seyes. jujur.

akiss said...

jujur? heeeh

Kap said...

macam ustazah..
ustazah rock!!
kapel dengan Akhil..
huhuh..

Heidi Shafiq said...

aku g bazaar 3-4 kali round 1 ape pun lom beli.. mate bukan tgk mknan.. tp tgk awek.. abis pahala aku..

akiss said...

kak kung kap, haha, ustazah ke? ana saman kang, hahaha.

heidi, same cam aku, ramai abg2 hensem di merata tmpt. hahah

Leen said...

benci bdk kapel lum kawen g param (pasar ramadhan) tak cover langsung.




benci ustaz akill! ustazah akiss i love!

akiss said...

taw xpe. mcm la dorg tu sorg yg bahgia. haha. agak2 la kan.

i love yu la leen!

Hannani Kamal said...

dah beli keeee ?

ANA AKAN SAMA ENTE!

akiss said...

belom lagi hanati. nk g carik kt forever21, kalo ada la. xpon nk merayap sg.wang la

hua hua hua