Monday, August 24, 2009

orang seni berkepul-berkepul.

dulu orang kata, aku ni , orang seni, aku mcm x leh terima, aku ckp, "mana da, aku dulu amek pure science taw masa spm! gred 1 lg". gile berlagak ayat aku. tp, mcm dh banyak kali org cakap, baru aku terima..

salah satu sikap "orang seni" ni, die nmpk kecantikan alam, yg bg org lain biasa2 je. haha. yeke? mandai je.

contohnye, aku suka tgk langit, dan of kos, AWAN. aku ulang ntah bpe kali, "cantik nye awan, cantiknye, berkepul3!! " ... mcm td lah, otw balik opis, geram sgt smpi kuarkan kamera, haha.

lihatlah awan tengahari di bulan yg mulia ini..Subhanallah.


mekdi drive thru!

robot in disguise...

jerangkap samar.

the masjid besi.

ok bai.

hari pertama berpuasa dan bekerja. huhe. mcm nak masak lemak cili api bersiput sedut la! mmg berseni makanan aku, tiap2 hari, ini la yg buat aku kecur air liur! tp konpem kena marah ngan kak iza, beli x abis!! haha.

dan,

orang seni ni mmg xsabar pakai layout baru. ahahahaha. stilll under konsteraksi. hehe.

ok bai!

7 comments:

Kap said...

lepas ini ana request anta snap masa senja pulak..
masjid besi cun time2 tu r..
harap cadangan diterima..

akiss said...

ente mahu begitu?
baiklah, cdgn anta akan dipertimbangkan, nnti ana g sana amek gmba =) waktu senja

e-zul Iswhat said...

nice clouds.

seni.

:)

akiss said...

tenkiu.

awan seni kepul2. =)

che ku ahmad zulkifli said...

hi akiss,
aku bminat nk beli kamera yg kool mcm ko punyer tu..bleh rekemen model apa yg ok. bajet dlm 2k.
blh x tlg send kn rekemen ko tu ke email aku : brotherb_1415@yahoo.com
thanks

che ku ahmad zulkifli said...

alop akiss,
aku brminat nk beli kamera mcm ko punyer tuh. bleh x tlg rekemen model apa yg ok.bajet dlm 2k.
blh x send kan rekemen tu kt email aku : brotherb_1415@yahoo.com

thanks.

akiss said...

hai, nnti sy bg. =)