Friday, August 28, 2009

gejala korekhidungs.

mesej diterima oleh mak aku.

"ustaz wan sohor kata, korek hidung x batal puasa"

mak aku msg aku lepas dgr ceramah perkara2 yg x batalkan puasa. kau kenal ust.wan sohor? he is one of my fav ustaz, kelik SINI utk usha this ustaz. dan SINI utk senarai penuh perkara2 itu.

oh ok, so boleh korek la? ish.. tak manis sungguh la nk kurek di khalayak ramai. siyes, aku nk muntah kalo terlihat dan terserempak dgn org kurek idung di khalayak tanpa segan silu! eewwwwww!

lain la kalau korang comel adorable tahap gaban ke lapan belas like my suri. awww awwww...



ok bai.

6 comments:

Hannani Kamal said...

memilih kasih betul kau niii
asal suri je sume bolehh

aku en perasan en, slalu nampak org ca ya nun alip. dorang kalau tgh drive mesti korek hidung!
seriussss. aku byk kali dah nmpk.

akiss said...

kah kah kah. die budak comel yg boleh di maafkan. hahaha.

ee..btul btul. aku pn sama. ish! fengotor la!

apes said...

ceh.kalo org cumel korek ko blh terima lak.aku tak phm.

rse2nye kalo ariel korek pastu kesat kt ko mesti ko tersenyum sampai tinge.gile nasty snggh!!

akiss said...

woi woi, fengotor. haha. klu ariel korek wat cmtu, aku wt la kat die balik. hahahaha

smms said...

beb, itu budak comei la korek hidung!

akiss said...

hehe. kalo x comei x di maafkan. haha