Wednesday, August 19, 2009

tentang seseorang yg dah femes kot.

pernah tak korang fall in love, suka nk mati, dan fan no.1 pd "seseorang".

"seseorang" tu masa mula2, xfemes, hanya berlakon 1 drama je.
"seseorang" tu, xlah sekacak syeikh muszaphar, setegap fahrin ahmad.
"seseorang" tu, pnh bls msg kau di FB, personally, bkn "thanks kpd peminat"
"seseorang" tu, pnh chat ngan kau di FB, mengadu ttg kehidupan dia lately.
"seseorang" pnh komen entri belog kau, dan mahu tlg edit layout blogspot kau?

tapi skg.

dah femes, berlakon filem.
dah xpernah balas msg, even komen.
chat? langsung tak on9, maybe hiding.
blog? huhh..dah beratus komen, dulu x sampai 10.

huwwwww. people change. melayu mudah lupa kot?

ok bai.

10 comments:

Atiqah Rahman Wyllie said...

Dia busy la tu.

Kina said...

boleh teka sapa tak? heheeh. mcm tau ja. *penyibuk betul*

BabyChomei said...

wah sape tu?zed zaidii ker

weh claim award kat blog aku

akiss said...

Atiqah Rahman Wyllie, hmmm..ya kot tqa? ngee,dulu nga bz.


kina! hahaha. sila la teka!

BabyChomei, kah kah kah. xde kena mengena zed zaidi. hahaha. okayyy

Kina said...

encik yg pakai baju kotak merah kat profile pic fb dia kaa?

akiss said...

hua hua . no komen. ngee

Heidi Shafiq said...

lupekan je.. aku kan de.. :P

akiss said...

boleh la masuk dlm list. haha

e-zul Iswhat said...

bz kot, biasalah.

tapi kalo betul sengaja lupa. itu lain kes.

akiss said...

bz kot. dah ramai fan kan. uuuuuuu