Sunday, August 23, 2009

yu know wat i did tudae?

jgn comtohi aku okay. dah la bangun tengahari..itupun sbb mak aku pasang Melodi kt tv3 kuat2. haha. kalo tak, maunya jam 4 br bangun. anak dara jenis apakah?

ok, bangun2 je tamandi hapa trus ngadap pc. spt biasa curik sayor. dan dari smlm asik dok usha layout baru, smpi juling mata.

ya! aku nk tkar baru la. mcm dh lama guna yg ni, lgpon..page aku ni byk belog yg xdpt feed, dan mcm best je nk guna yg baru kan. hmm. itulah kije aku seharian, akhirnya..ini yg aku dpt..




ok tak ok tak? aku pilih kaler hitam dan pink. dh boring kot bg putih. pasni layout lebih matang, xnk katun2 cam skg..hehehe. cuma header je xsiap lg. hmm.. itu belog aku lg satu, tp aktif..sbb mls. nnti bila dh aktif aku umumkan url nya.

jadi, patutkah aku tukar layout ku? jawap, selagi tak jawap..aku xnk apdet dah. jawap poll ini dgn hati berbunga-bunga. temkiu di atas kerjasama.

ok ka tidak akiss tukar layout baharu?
  
pollcode.com free polls



ok bai.

copy status fb : mangkok ayun btul la, baru 2 hari posa dh nak main mercun, aku sekeh jugak budak2 ni!

8 comments:

Heidi Shafiq said...

aku rase hitam n pepel lagi hot kot..

akiss said...

pepel eh. humm..my seken laker tu. =)

Kap said...

ok, sempoi..

akiss said...

ok makasih =)

j0jet said...

kiss,asal tulisan kecik no nih?rabun aku betambah-tambah ke??

akiss said...

hehehe. saje suke comel2. hahahaha

smms said...

hitam nmpk ko lagi brutal la putih nmpk baik skit la ..huhuhu whatever kan jnji mmg dah gempaq !

akiss said...

hua hua. tu la, nk jd GANAH sikek. hahaha.