Saturday, August 22, 2009

sabtuday the 1st day puasa.

siyes dok umah je dua harini. xkemana, maklomlah, poket pon dh nyawa-nyawa ulat gedik kan. so xleh nk kuar gedik sgt. si hari ni, online-fb-torrent-barnbuddy-ym-btemplate.com-baring-tgk tv sahaja lah jwpnye.

mamandangkan adik aku cupi ada, so mcm pc ni aku xleh nk adap the whole time. ngee. dan of kos, gile bapak bosan dok umah, aku godam godam kemere. dan model nye adik aku la. byk gamba ekceli, tp mls nk upload, takot mengaibkan adik aku. kahkah.



muke puas hati dpt kongker pc

.

meneropong kuih muih yg harum dr jauh. pndi cupi amek gmba.



bulu mata spongebob.



lauk today is kari ayam jugaaaa...



si gedik tunggu masa nak makan.

so hari ni lepas buke je hujan. aduih. cuaca mmg baik punya utk tidoq. tp aku tatido. tgk movie jap, confessions of the shopaholic, HERO KACAK, hugh dancy membawa watak Luke BRANDON, dan akhirnya bukak kampeni BRANDON Communications. dah muka mcm Apes Boyd, eh silap, Brandon Boyd! dan campor siket Faizal Hussein masa muda mudi gilak remaja. hahahah. dan sambil2 nonton, aku g curik sayor di farm buddy. huheee.



definitely not yu la cupi kan.

ok bai.

* xkan nak apdet hari-hari psl lauk bukak posa kot?

ps - aku igt nak amek gamba cina kurengajaran kt bazaar td, dh la sibuk bersesak2 beli makanan, siap makan depan org lagi. hormat siket la deyy!! seb baik xbwk ahmad nikon skali tadi. hummm. coooobaan!

8 comments:

apes said...

dorg tu biase ada kat bazaar.tiap2 tahun mesti menyemak.tk taw malu btol.die lak yg lebih2.org puasa kebuloq juadah.ape cher *ayat XFM*haha



jgn sebut nama aku di khalayak ramai.malu den.wahahahahahahaha

akiss said...

ngahahha. mmg tak malu. haha. ko pendengar xfm ye?

chait podah! hahaha

Kap said...

perhhh..
pasar dpn rumah je!!

akiss said...

haa..tu la. xmencabar kan? haha

Heidi Shafiq said...

tibe2 teringin nak mkn kari ayam..

akiss said...

time lapar, semua sidap. hehe

Hannani Kamal said...

akis kau ade sorang adik je ke. muke sufi je yang bersepah. kahahah

sufi kau hilanggggg dipandangannnnn

*nyanyian oleh damasutra

akiss said...

ya hanati, ko wtpe nk buke dh ni. hahaha.

adik sorg tu jaaa.. akak aku xfemes nkletak sini. hehee.

cehh. konpem adiku perasan nti