Friday, September 11, 2009

110984

25.

macam tak sangka umo aku dah 25, macam x puas btul alam persekolahan, alam masih darjah 3 Ungu. haih. xleh kata pa. time is running out. hehe.

btw, terima kasih a lot kpd semua kawan-kawan yg wish, melalui hp, email dan fesbuk. siyes, aku aku tdo jam 11, terjaga trus kul 12 sbb bunyi msg x henti2.

siyes, since ini simkad baru, byk no kawan2 xde, so..ntah brp byk aku balas "terima kasiiiiih, ni sape ekkk, sori sgt, hp ilang, simkad baru" . ada la berbelas no aku bls mcm tu. hehe.''

ok, yang paling awal wish ialah Jabbe, yeah tahniah tahniah! die ni konon calon mak-mak mertua di Malaysia ni. hehe. ini FB dia, add la, mana taw berkenan. hahaha.

awww. ni plg terharu, dari mak aku. aku cuma balas, Terima Kasih kerana melahirkan =).



dan ini ucapan plg teruk. ok kawan2 yg pendek? pasni makan ikan banyak2.



kpd farrah, kak iza, ada, wanie, semalam berbuka mmg terbaik wokkkk punya Tom Yam Pok Tek. siyes semalam makan sampai letih. hahaha.



tak lupa juge rakan2 seopis yg wish, korang mmg rok! hahaha. Tuan KP pon wish taw, tekejok gak aku dia wish, Thanks Tuan! hehe, xlupa Tuan TKP Haji Is (yang dah panggil aku Akiss Ritter, huhuhuhu) , semalam lg dah wish. terima kasih kerana baca blog saya. hehe.

dan yg paling comel, Kong punye emel. siyes, dah lama orang x panggil aku cantik, dan LEMBUT. hahaha. thanks Kong, awak la yg cantik dan comel. awww awww. cantik selalu yooooo!



dan juge, kepada pacik-pacik sekeliling, Shahrul (yg kuat jeles dan mulot laser, beday 15.09 ni), Azyzy ( si Kiut), Encik Zul, Bard Si Jebat, Hasnul (pembuli jalanan) , Wan Chiko... thanks sebab menyanyikan lagu Epy Beday beramai-ramai tadi. awww terharu. cuma x best, "Abah" xdak, g klinik.

aku sgt-sgt hargainya. aku ni bukan jenis nk hadiah, asal kan ingat dan wish dah cukup buat aku sayu"awwww temkiuuuu, terima kasiiiih". siyes.

ok. aku berkongsi beday dengan dua-dua macik belah mak aku. Cik Saba dan Mak Su aku. dan x lupa, Moon, kawan masa kt poly. dan paling best, partner masa form 4 & 5, dok sebelah2 dlm kelas Ng Li Ken, i miss you la my sister of destructions!! ingat 11.09.2001? us under attack? haha.

ok. mmg xleh sebut2 satuuu-satu! kf FB pon, penuh wall. korang mmg best. aku sgt2 hargai nya!

to all yg beday hari ni, or..anak2 bulan september, meh nyanyi sama-sama. hak hak hak, hak hak hak hak. gelak mcm radhi.


ok, tak lupa adikku Cupi, dia kata, "25 is a great number, time to get married".. owww, sori la cupi, i laik number 27.

dah menjawap soalan dalam hampir setiap beday wish kot?? bila nak kawen??

kot la, kot.

ok bai.

13 comments:

busyuksayang said...

u're already 25...happy birthday my cutie akiss...enjoy ur life ok...muahsss

akiss said...

hmmm. 25 kan? temkiu kak jue comelku ku. kisss kiss muah muaah. hehhe

Kap said...

aku dah wish awal, kan??
eh! bukan yang ke-30 ke?? ;)

*halang tumbukan kembar*

akiss said...

hahaha. 25 ok? kena flying berkembar! hahaha

Kap said...

flying kiss, kan?/ ;)

apa-apa hal pun, semoga dapat yang baik-baik selalu..

akiss said...

cis cis.

tima kasiiiihh

JaBBe (0122795702) said...

uits siap promote fb aku tu..
power2..
mintk2 la pas nie aku kawin cepat ahhaha..
hppy bufday makcik =)

akiss said...

thanks jabbe. saje nk kasik up. hehe

AL-FAROUQUE said...

heppi birthday geng.

25 ke atas adalah angka yg merisaukan.

heh

akiss said...

tenkiu.

apa yg nk dirisaukan? menopause? hahaha

ezzati said...

Happy b'day 2 u...

xchange link yuksss..

akiss said...

thanks. ok.

smms said...

ahkiss .. hepi besday to u ..25 ? muda lagi tuh .. smuga ceria sll okeh ..