Monday, October 12, 2009

polissialan.

tarik tahan, lepas...fuhhhhhhhhhhhhhh.

skg aku nk cite psl apa aku punya status fb : fak polis malaysia, fak fak fak. bodoh, xda otak, fak fak fak.

aku takkan tarik balik ayat aku tu. siyes. malah aku mcm nak tambah je sumpah seranah cilaka sial pukimak anak haram lanciaaaaauuuu!!!. aku masih xleh nk tahan marah, mulut aku boleh jadi kurang ajar dari azwan ali. tp aku ni waras lagi, ingat Tuhan. aku boleh je nak bagitahu Sarjan mana satu yg bangsat sangat tu.

korang penah dengar, "aku nak tahan kau, kau ni kurus, kau hisap dadah kan?"

p#@$mak!

tgk betapa bangangnye mentaliti polis raja di malaysia ni. tak pasal-pasal kena dok lokap 3 hari 3 malam kat lokap. dah sangap sgt ke nak carik 'duit kopi'?? prosedur test urine 5 minit je dpt taw result, apa ke bengap pdrm punya sistem??

aku doakan kau bahagia la. fak ah kau, sekolah ntah takat darjah berapa nak tunjuk kuasa. ingat, kuasa kau tu dipinjam je. cukop kau 55 tahun, paling lama 58 tahun expired kuasa kau tu.

Ingat, kuasa Tuhan tu sampai kekal, kekal hingga bila-bila.

Alhamdulillah, kawan aku bebas hari ni, masih bernyawa, takut kes 'Kugan' berulang . "Lapar.." itu ayat pertama yang nak di adu pada aku.

so, lelaki-lelaki kurus, beware. polis skang ada mental disorders.. critically.

ok bai.

* sabar Kis, sabar. tahulah pakai baju merah ari ni. jgn garang sgt.

8 comments:

Didi Nadhirah said...

gemok salah kurus salah manusia tak pernah puas kan...xle ke biar org bahagia dgn cara sendiri kan aqiqis

busyuksayang said...

hubby akak pun kurus...mati la cam nie...hahaha!!!

p/s : si baju merah, jgn marah2 :D

Kap said...

kes macam tu biasa, Kis..
bukan setakat polis, entah-entah manusia dekat meja office kau tu buat perangai bangsat belakang kau..
apa hal pun, take a good care..

awas, cctv ;)

Syima Syaz said...

tak semua.........

akiss said...

adidi, tu la sapal. mcm dh xde kije sgt dorg ni.

kak jue, alamak. suh die hati2, pkai t-shirt belia benci dadah. hahaha.

kap, btul. aku tahu. kt opis ni pon ada je. hahaha


hai Syima Syaz, apa yg tak semua? lelaki kurus isap dadah ka, polis?

Encik Azizan said...

stakat ni x kena lg cmtu.Alhamdulillah..

akiss said...

nasib baik. =)

Wahida Nasution Thakhrim said...

mentaliti tak boleh pakai langsung!! kalau orang tu memang jenis kurus kering mau asyik kena tangkap aje.. kesian la orang macam tu..