Wednesday, November 11, 2009

bernafas dalam lumpur.

yesterday is selasa day and pasar tani day. the day that we call it, the "tak payah masak day", sebab ada pasar tani.

ok semalam, it was like, waddehel, hari ni takdak pasar tani ka? cis, rupa2 nya die dah transfer kat belakang siket, yakni tempat "belon-belon ajaib" (hot air balloons) berlepas itu ari.

dan ini la hasilnya. mcm membeli belah di bendang. oh kamon, ini musim november rain. sapa punya idea bijak pandai ni?


see? bgtaw skg bagaimana harus ku lalui semua ini?



dah jauh kedai peberet ai.



kesesakan.


gambar hiasan.

keburukannya ialah :
  1. tak dapat nak gedik penuh bergaya pakai high heels. lpas ni kena pakai but kuning phua chu kang.
  2. asik dok berhati2 berjalan pandang bawah, terlepas pandang makanan. sedar-sedar dah sampai hujung.
  3. akan menyusahkan bg pengguna Nadi Putra, jauh nak menapak. sama la kalo jalan kaki dari opis aku. F.
  4. nak melintas susah, sebab dekat ngan simpang ke jambatan seri wawasan, kebanyakan kenderaaan sedang berdesup perginyea, dan dgn angkuh riak xnk slow kan keta bila kami nk melintas.
  5. tambah dosa mulut, menyumpah2.

ok, aku harap ini bersifat sementara saje. ada something happening kot kat dataran biasa nnti tu. ntah. letih la angkat kain tinggi-tinggi. sepsi tawwww.

ok bai.

2 comments:

cik EPAL said...

cantik la gambar hiasan tu..hehe ;)

Mr. J @ pengerindu.com said...

hihihi... bernafas dalam lumpur.... macam ikan tembakul tu.. hihihiihhi..


www.pengeRindu.com