Wednesday, November 11, 2009

oh khalid jamlus !!

ok, x abis2 lg isu gomo demo gomo, hobing jang hobing jang segala. kt opis dh tukar, GOMO JANG GOMO. dan ayat "bakar kerusi" adalah femes skg. haha.

aku dengar kerugian dh meningkat ke angka rm214k! wah. tp aku xnk salahkan 100% kpd penyokong kaum gomo-gomo ni, aku salahkan pihak pengurusan stadium gak. awat tak ketatkan pemerikasaan masa sebelum bg dorang masuk stadium? buat la satu 'scanner' mcm nk masuk airport tu. ngaaaa.

ok. aku sbnrnye nk share gambar pemain bola yg penah hot di pasaran dulu, Khalid Jamlus, KJ. asal orang nama KJ ni mcm mamak ha semua? hahahaha.

ok itu hari 18/10/2009 die dah nikah dengan Zarina bte Datuk Zakaria Md Derus, bekas ADUN Port Klang yang sudah meninggal dunia dan diadakan di rumah arwah ayah Zarina yang bernama Mahligai DZ Abadi, Kg Idaman, Klang.

chait, ptt la kalah, orang dlm mood honeymoon lagi suh men bola watpa. ahaha.


terbaik wokkkk. nk jugaaaak!



nice.



niceeeee kening. khalid 'ZZ' jamlus.



whoaa.

isunya, aku nk share gamba sebenarnya, tp, bila tengok komen-komen kat blog INI, aku tergelak pon ada. it is politik weh. tabaik ckp psl orang yg dh meninggal.

ada tgk rumah Bibi Sharliza si Puteri Umno dekat 'kayangan" kalo xsilap kt seri menanti kot, aku ix igt, area2 situ lah. ish ish. puteri tu, bukan permaisuri lagi. hoho. terlebih sudah.

apa-apa pun, gambar dorang santek2 dol. usha di www.bobot-studio.com.

ok bai.

ps tu cik ain : ko x sidih ke pojaan hati ko dirampas ni? hehehe.

4 comments:

kenwooi said...

nice.. =)

kenwooi.com

ezzati said...

ada dpt email pic2 tu,,bsr gilos umh girl tu...

akiss said...

taw xpa. mcm istana kan? hhuhuhuh

Syima Syaz said...

nak muntah baca komen2 org bodoh dlm blog tuh....bodoh2 belaka!!erk...blog yang kamu kata INI tuh