Tuesday, November 10, 2009

Hai Lelaki Kak Nam Doblas + Penyibuk.

hai encik penyibuk. terima kasih kerana sudi membaca blog aku. atau dalam erti kata lain, terima kasih kerana ambil berat, bukan psl aku, pasal housemate aku.

lelaki jenis apa kau ni mulot macam...#$%@$%@#%$^^&^.

F.

aku suggest buat blog kau sendiri, hasilkerjabusybodyakuharini.blogspot.com

aku boleh je kalau kau nk letak nama kau kat sini. anggap ini satu AMARAN. kepada housemate, sorry, itu cerita tahun lepas, masa tu aku pikir blog aku takda orang baca, sori, aku ingat org ada FB aku je tahu blog aku.

lepas ni segala entri akan ditapis.

ok bai.

5 comments:

mohd nor said...

huh... bukan aku saje nak tgk blog ko... aku tgk iklan jer kat blog ko.. aku tk bace pon... hik hik hik hik... knape aku bleh tetie komen plak nih... mabok btl...

akiss said...

oh ye?

ok.

mohd nor said...

cih... aku ingatkan tak post komen aku... ape punye gomen... sape ni kiss? adakah lalaki ini yang ingin mengeKISS ko? hua hua hua.....

akiss said...

knp ko ni? aku knal ko ke? baca abis la, bukan aku. kawan aku.

Kap said...

manusia mana-mana pun ada spesis pelik :)