Wednesday, November 4, 2009

hari ni sy kije haf day sebab....

isikan tempat kosong. hahaha. mcm2 jwpn diterima.

ok, semalam ada dating ngan Yap Kwan Seng. so, siyes dah lama x naik bas ke kl. biasa pakai driver kan. hehe. so smlm naik rapidkl, sbb bus stop bawah umah je, xyah jln kaki jauh2, dah la panes!!

ok, tambang naik kot, rm3.80, rupa2nya dah ikot hiway MEX tu. mmg xlalu serdang semua. cpat je smpi kl. dan, dlm bas itu, ada tv, apa namanya, asia media tv. lawak gila, psg klip video one step closer. kamon la, up to date la sket, chester tu dh tua dah, itu zaman tembam lg tu. huhu.



shadap when i talking to youuuu!



ok, sila ke pawagam ke berdekatan. Aadhavan tu top movie tuuuu



ini nk kata kevin federline pon tidak, bangla kot.
ntah, dh mcm2 jenis warganegara dh kat msia ni.



ini pose, "mana kwan xsampei2 niiiiii". cis mcm suka la pic ni, nk letak kt FB!



ini lautan kentang spt biasa selepas 'urusniaga' selesai!



sori, gamba kena rock la kan, roksta la kata.

dari mekdi taman midah yg mcdeluxenya yg xsdap ( i told yu), Yap Kwan Seng hantar balik ke parisjaya. aku dh kata, "tak naaaak...nk balik sindiriiiii". tp die bg alasan nk beli majalah kt alamanda. wtf smpi ke alamanda carik mag? mag ape? next entri aku cite.

ok, semalam aku g usha pengganti A.N lah. itu lah jawapannya. dan dah terbeli dah pon. sori Cupi, ko nak d90 beli sindiri la bai. hahaha. aku setia with my d60. dah la dah murah, salesman hensem!!! kan Kwan, kan? hahaha. thanks Yap Kwan Seng teman aku smlm.

ok bai.

*hai pencurik A.N, jgn pk hidup ko akan tenang. aku xkan putus baca Yassin utk ko. skg kenot sbb piyet. ko xkan tenang, sumpah ko xkan tenang.

3 comments:

busyuksayang said...

bestnya dia half day :D

akiss said...

best woooo. hahaha. tp pnat, kl busuk. hahahah

Kap said...

kau tengok balak kevin-federline-konon-konon tu punya jelingan..
dia sudah tangkap syok lah ;)