Sunday, November 1, 2009

Jennifer's Body.

ok. ok, obvious k, orang tgk cite ni because of MEGAN FOX BODY. cehh. mcm aku la, nk kata minat, so-so je. so, aku x expect lebey pon, lakonan M.F pon biasa2 je. dan kalo nk tonton, tontonlah dgn fikiran terbuka. jgn byk komplen. haha.

ok, aku ni, bukan jenis suka tgk cite seram hantu segala ni, atau kite shortcut, akiss is very the penakot. haha. aku ni cpat mabok darah, sbb tu aku xleh jd doktor (alasan sdgkan Kimia dpt 8). yela, aku dlm wyg semalam dh loya-loya pening, dhla tgh piyet 1st day!

ok, ringkasan cite, si Jennifer Check (Megan) front cheerleaders yg hawt, of kos. die di dirasuk setan bila band Low Shoulder itu buat pemujaan utk jadi femes macam Maroon 5...lol. tp kan, vox sgt hot, atau dlm bahasa jennifer.. Salty. Salty (masin?) untuk lelaki kiut, hot, kacak atau pempuan hot pomboley.

so dorang ingat si Jennifer ni budak kampung bimbo yg masih dara, tp mereka silap, jennifer adalah seorang "mawar pudar warna". hahaha. so, jennifer ni dirasuk, sebab sepatutnya sesi pemujaan nk gadis virgin. sbb tu la xmati bile ditikam berpuluh atau berbelas kali. hahaha. so, bile dh xmati, si jennifer ni asik 'lapar orang', bukan lapar nasik lagi. (nasik ker kalo omputeh). tp kan, siyes sedih tgk masa jennifer menangis bile kena ikat nk kena tikam. tssk. tp, masa die dtg balik umah membe die Needy (amanda seyfried) gile sumpah nk muntah tgh keadaan die. lg2 gigi die yang.... umm.



lepas 'kinyang'.

humm. so, ramaila mangsa nya. bila dh 'kinyang'..si jennifer ni akan jd cantik gilak, hot hot hot la. bila lapar, muka jd pucat, mata lebam, emosi, mcm pms mcm gamba dibawah.


humm. more, g tgk sindiri. cuma, very the 18sx ayat2 mereka, ni tgk SINI quote2 si jennifer. ngaha. tp siyes, aku aku xske cite ni, sbb seram, tmpat2 dlm cite ni pon serem.. cis, dasar penakot. umm. 2.85/5.00 bintang.



Got a tampon?

moral of the story : jgn jadi groupies, dgrlah nasihat ur bff. nnti jadi mcm jennifer check. haha

ok bai.

*suka clip lasssst skali, Forensic Photography yg kewl.

7 comments:

cik EPAL said...

macam best cite ni..
hee..

btw, i link u k..nice blog..
klik klik ur nuffnang ;)

akiss said...

thanks cik epal =)

Didi Nadhirah said...

huhu i like chipsmore oh no chip ok..
n sape mamat yg macam ala2 gothic tu sungguh comel..seperti kekasih lama yg ku tinggalkan dulu

akiss said...

hahaha, mamat tu adam levine kot nama dia. comel butul. hahaha

Didi Nadhirah said...

lg satu sebenarnya cite ni tak sesuai ngan ak...sgt 18sx dh le tak cukup umur

akiss said...

huaaaaa hua. eeee. adik adidi. tutup mata ok. hahah

e-zul Iswhat said...

jejaka 1 : wei jom tgk jennifers body!

jejaka 2 : x nak, tunggu download. xda censored. haha



ps : btw, cite ni ade censor ke?