Friday, December 4, 2009

serem ke tak serem??

hai malam jumaat, humm. sedangkan dah pagi jumaat.

malam jumaat adalah malam yg poyo btul sebab semua stesen tv nk pasang cite serem hantu segala. aku kata poyo sebab..hmm, sbb penakot la. dan malam ni juge, kali pertama tgk nenek kebaya full episod. itupun sbb aku dok rajin iron rabun kak iza, konon mahu teknik rebonding. hihi. maka, terpaksa mengadap tv.

ok. pendekkan cite. sblm tido, spt biasa, pot pet pot pet ngan Aket. tgh syok ber kih kih kih...ada something jatuh kat luar tingkap. ok, kami duduk tingkat 8/12. terjerit juge la kami, terkejut bodohhhh! aku dah xnk pandang tingkap yg terbuka itu. ngeri. bunyik macam...ish xnk bayangkan. jam sudah 1230 malam ni!

nasib bek ada ket, kalo x aku dah cha alip bot dh.

cis..rupa2nya. ada manusia yg bersikap tak sekolah buang sampah air sirap bungkus ikat tepi dari tingkat 9 atau 10, atau 11 atau 12. dan aku di tingkat 8 trus memarahi "woi!!! x sekolah ke!!" sambil mengusir plastik yg tersangkut pd tingkap bilik.

ok bai.

5 comments:

nur hidayah isa said...

wat seram jer...

salam ziarah ^_^

akiss said...

hahha. ini kisah benar ni. huhuhuh

Sharinginfoz said...

hmm manusia macam tu pun ada...... memang ramai kan... bosan2 singgah le sini ya

alien said...

seb baik sampah..
kalau tangan ke, kepala tersangkut ke..
hohooh
skang ni byk kes bunuh diri oo

Kap said...

sirap baru..
bandung cincau pernah?? ;)