Thursday, February 4, 2010

TIME Fibre Broadband - Up To 50Mbps!

cupi semalam kol, ada pomoshi(promosi) stimix (streamyx), 4mb, hanya rm100 per month. alaa..yg dapat pree netbook tuuuu. i was laik, what?? 4mb? kat umah aku yg 1mb aku dh rasa ok je.

mmg la btul orang kata, aku ni perempuan yg sng di puaskan, (jgnla pk 18sx) means, aku bukan jenis semua nak perfek, semua nk terbaik, semua nk tersusun rapi. ngeh. tapi, yes, ada tapi di sini, tapi i bukan la jenis penyabar kot kalo dh cafe world xleh bukak, dh 3 hari wehh tutup kedai!

see??? semua makanan basi! baru nak besihkan dh nak connection error.

ok fine, ptt la stimix buat pomoshi kaw-kaw. ada pencabar broadband lg dtg, baca lah INI. so, babai la celkong, meksis, stimix, digik and etc. ngeh. tapi wat masa ni penduduk mont kiara aje dh boleh order, then dorang nk luaskan di area lembah klang. shial tak sabar.


tengah bayangkan donlod muvie dengan hanya beberapa minit. haha.

ok bai.

4 comments:

adi said...

uish..betol ke nih?..aih..ini xbole jadi...mesti dapatkan satu jugak...

akiss ferrero. said...

btul. of kos. hehe.

cikgu isza said...

ehhh..
suka main game tu ye?
leh add kita, kita pun suka..

farhana ghafar said...

uhhu..macam best je ni. hana guna stimix 512kbps jer. guna sorang. now, memang nampak macam dah lembab lah tak tau kenapa. servis pun macam dah tak bagus dah skang ni. banyak kali kol stimix dengan nada marah2 and bajet 'good2'. hehe