Wednesday, March 17, 2010

2nd PUTRAJAYA INTERNATIONAL HOT AIR BALLOON FIESTA

tuuuuttt tuut..!tuutt tuuuutt..! (macam tu bunyik reminder?) hari ni 17 kan? esok 18 kan?? ok, just mau remind yu oll pasal ini.

2nd PUTRAJAYA INTERNATIONAL HOT AIR BALLOON FIESTA.
18-21 MARCH 2010.

ok tipulah dh start hari ni, ini masa ber-WOw-WOw-wOw!!

jangan buat-buat lupa ok? tahun lepas ai siket punye teruje, sampai sanggup jalan ke menara yakni, unit aku skg la kan, utk mengintai dis event. tapi tahun ini, takyah mengular jauh2 utk mengintai belon2 berlepas! sebab apa?



mengintai dari tirai tingkap opis ai!

yeah, sebab boleh intai dr bilik opis sy je puuuun. =P anak panah menunjukkan kawasan fiesta ye, bukan nk fokus perempuan berdahi licin comel meletup taw. thanks tqah kerana jadi model ai ari ni. =P

yeah, meriah ke tidak uol?? pinjam ayat kak senduk =P.

ok, i repeat, more info, www.myballoonfiesta.com, dan nak feeling lebih, tgk video ini. tapi die salah eja precint, not precinct. =P

umm..yg pasti, bukan belon saje yg hawt, semuanya akan hawt di musim hawt ini. photographers, tlg jangan busuk mcm tahun lepas.

ok bai.

*kitaran baik punyeeee, cukop 28hari. patutlah everubodi is sooo annoying. so memarahkan! haha. salahkan hormon lg.

6 comments:

atreyu strange said...

i'm sooo gonna be there! huhu. dah excited dah ni!

amie said...

pergi ahad nih ngan rombongan kolej dari kelab photograpy kami..
hahahah tak sabar..
:)

Syima Boyd said...

esok saya pergi...pergi...celebrate b'day disana jugak! (tak sabar)

Supia Chao said...

i wanted to go too. but sadly too far away.. T_T

akiss ferrero. said...

atreyu strange, yeahh... best best best!

amie, wow, that would be nice, dtg dgn kelab. amek shot terbaik!

Syima Boyd, yeka, byt epi bdayyy

Supia Chao, where are you staying supia?

smms said...

thanks 4 d info beb,
aku mmg nak cari info sal ni ..
tapi ptg belon berleps kui brapa ?
nak bawa QK p ngok