Tuesday, March 16, 2010

bolingbadis berlauk ayam belanda.

skg ni musim "semua game aku main". haha. siyes, ilang stress jap. bile anda malas nk pedulik status2 annoying, baik men game. ngeh.

ok, takat ni, bowling buddies adalah my peberet. syok je feeling2 baling bola mcm real kan? sbb pakai mouse kan? sampai tercampak-campak mouse kan?? hahaha.

aku dh lama x men bowling, i mean, di alam nyata. aku taw dua istilah bowlong neh, yakni, STRIKE!!! dan LONGKANG. itu je. tp di BB (bukan blackberry), ada rocket strike!!



zasss! siap ade versi 3d tu. ngeh



dan anda leh celen (challenge) ur pren. hai nanim. awat tukar jantina?



ni part aku paling suka, bile strike atau spare, anda boleh berjoget terkepak-kepak pl us terjingkit-jingkit mcm ni.

lagi-lagi bila anda 3 kali strike, di mana kalau main bola di panggil HATRIK, tp di alam boling panggil apa?


TURKEY????

ha? masa mula2 dpt tokojut gak den, aku rasa aku main boling, bukan kepewel. hahaha. but why TURKEY?? sbb bila sebut turkey, aku akan ingat adegan ini :


miaahahahah.

ok takat ni markah paling tinggi adalah 181. ade beran ke nk celen ai? cewah, dlm alam fb kemain lagi, kalau alam nyata? tolak seratus, itu la markah ai. =P

ok bai.

5 comments:

Hannani Kamal said...

eh bila pulak aku tukar ni akissss
siyes tade tade tade
aku dah berpakaian sepsi teawww
STRIKE! DOUBLE! TURKEY! BAGGER!
AKU PON DAH GIAN~~~~

akiss ferrero. said...

hahahaha..tu la. mmg gian, bileh bkak xleh nk stop campak bola. hahaha. BB sengal kot. hehe

Yatre Hayati said...

hahha..kita pernah main kejap..membe kita dok sebok nak challenege..tapi confirm la kita kalah..hahah

akiss ferrero. said...

yeke yatre, hehehhe, main la lg. klu slau maen, terer, bape kali turkey ntah. ahahah

Lanun Ranggi said...

kalau tolak seratus pom..leh kire terer gak..

nie nak jejak 80 pun gegel gegel kepala lotot...longkang jangan cerita..[longkang boling yu..bukan longkang tepi jalan...hua hua hua]