Sunday, April 25, 2010

hai leggings!!

lepas balik dari hospital, mandi trus. yela seharian xmandi kot. pastu, g basuh semua baju kotor. semua ye, semua!

tapi tibe2 ade 'orang' ajak detim makan jap. so, aku pun xpasti knp mata aku ni hebat, selamber je kuar umah even hampir 40 jam tidak tidor. siriusli. =P

tapi, ini lah gaya malam ini. baju dan seluar track suit, di sponsor oleh adik sayam ku, Cupi. =P sopan gaya bini orang. =P

pose puas hati dapat tapau red tomyam d'serambi. =)

ok, ada isu di FB lah, i mean, group, yakni Wanita Melayu Islam Jangan Pakai LEGGING Di Tempat Awam.

err. komen sy sebagai pemakai legging di tempat awam (sebab skg suar jeans dah xmuat elok dipakai, sebab semua nk cutting SKINNY utk pemilik peha kecil, semua nk LOW CUT NAMPAK LURAH), kalau pakai dgn dress panjang smpi lutot, or lebih dari lutot, ok kot?janganlah bertudung, tp baju singkat pakai leggings, huduh k. =P

jap, nak carik, ada tak group melarang pakai 'seluar hot', ngeh.

ok bai.

5 comments:

LUKISAN PENA said...

kenapa mulut jadi gitu...

Sharinginfoz said...

mesti penat sakan kan....

Beli Guna Voucher???

aina hazuani said...

mak saya join grup itu. dah hilang niat nak beli leggings. (-_-")

Yatre Hayati said...

wah...ada gak group macam tuh?? aiyak !

Leen said...

wajib tgk nih...
td kt alamanda pelik betul tgk ada akak ni seluar legging 3/4 sat lg pakai tudung..duhhhh...