Wednesday, June 30, 2010

Bye Cristiano Ronaldo!!

nice, dua2 team aku sokong malam ni, kalah. tp ilep je, xemosi pon. portugal kalah tipis, dgn sepanyol. nice game, byk percobaan yg santek, tp tak dihabiskan dgn gol yg santek. hmm. kesian juga kat mereka, last minute pon kena kad merah. dah la mcm xmunasabah. haih.

yg nk aku emosi siket, asal aku kena tuduh aku sokong portugal sbb si Cristiano Ronaldo tu? cehh, i suka Fábio Coentrão ok.

cehh..aku kan anti si CR tu. even dia kachak terlebih, even kaki dia cantik dari aku, even senyuman dia, perrghhhhhh...

Photobucket

amek kau, ariel peterpan konpem TASTE.

but still, aku x suka dia, aku kan M.U Haters, even si CR ni dah tak main kat M.U. ngeh. paham tak, AKU TAK MINAT PON SI CRISTIANO RONALDO ni, jelas tak? emosi je lelaki itu ntah ape2.

so tadi, si CR x perform lah! "kau lah buat aku kalah bet 'spice ciken mcdeluxe' ngan Sher. "

Photobucket

"ooops..sori lah akiss ;p"

cehhh. aku bukan posuer macam perempuan2 yg asal player kacak je, terus gedik support team tersebut. cehhh!

ok. gile mata aku ni tak ngantuk lagi. esok kije sebagai zombie.

**update 1115am, eh btullah apa yg mata aku nampak, pakcik ni meludah ke one of cameraman masa keluar padang penuh kekuciwaan. berita penuh di SINI. eeewwwwww!!

ok bai.

4 comments:

r-mean said...

ronaldo kena blaja ngan capdevilla camne nak berlakon..haha

Sharinginfoz said...

apa lagi jom sokong argentina pulak

Alasan Apa Nak Tengok Piala Dunia???

Kap said...

Coentrão??
aku pun suka.

SyimaSyaz said...

bye bye CR......!!!suka sgt ni....sanggup bangun pagi kol 549am nak check status gol spain vs portugal...waka waka..~