Wednesday, June 30, 2010

Megan Fox is Married!

"oh men, awek aku dah kawen!!"

eh tak, kakak megan fox dah kawen, eh, kakak ke,u bdak ni tahun 1986 ok ;p. tahniah la adik megan ;p

*thanks Julpit for the info. aku amek masa 1 hari nak mempercayainya. siyes..;P

Photobucket

hi dik. lawa spek?

ok Megan Fox kahwini bf nye (kapel since 2004) , Brian Austin Green (36) lelaki beranak satu. hasil perhubungannya dgn Vanessa Marcil. yes, perempuan hot dalam series Vegas tu. Megan Fox memilih majlis kecik2 di Four Seasons Resorts, Hawai, lomatiknyeeee.

Photobucket

view hotel kejadian perkahwinan mereka.

oh i suka majlis simple begitu, xpayah serabut nak pk pelamin, bunga telur, kompang segala. eh. i mean, 'adat melayu' kita lah. boleh tak nnti aku kawen, nikah, pastu lepak2 makan kat tepi laut je? ;p. *berangan tanpa henti*

ke sebab nak kawen si Megan ni quit transformers? ahahaha. ok. saje nk propa. eh, saya bila nak kawen tgu kakak angkat, Kim Kardashian kawen dulu. waakakkakaa.

ok siyes still macam xpercaya Megan Fox is Married! hmm, smpi skg gambar wedding mereka takdak. nak tgk sgt!

ok bai!

5 comments:

shima said...

oh my megan fox.:)

Qisha said...

owh dah kaen rupanya..tq 4 the info

suhaisweet said...

Nice dude...i got latest n3, nice too Nice Lorr

Kap said...

kiss, tak mahu lah autoplay video youtube tu. kalau vid kim kardashian ok lah ;)

Nur Su'aidah said...

dah kawin?? ouchhhhh!!! :D