Sunday, June 6, 2010

Game Menarik di FB.

aktiviti hari. baring2, feeling demam, hidung tersumbat dan mengadap game. dan join semua game yg asal ade org post kat wall.

yg pertama, Mall World. game ini, more to fashion, shopping dan anda akan berangan ada satu butik. hhehhee. dan bila kawan2 anda dtg kedai, anda leh make over kawan2 anda. huhu. dan spt biasalah, leh deco-deco butik anda. ;)

menu di bawah itu adalah polka dots!!

kedua, Baking Life. dah nama game pun mcm tu, hidup kau kat game tu asik baking je la, kek, cupcake, kek cokelat, tiramisu segala lah.

dan faveret aku adalah buat cupcake comel2. huhu.


tgk, cupcake tu semua custom made by Akiss ok. err, tetapi, di alam nyata nya, aku mmg xpernah rajin nk bake-bake kapkek ni. siyes ;P

umm, Happy Hotel boring sket, sbb asik kena ciom pelanggan. ahaha. so, sy stay with Hotel City. nanti bila up level, leh ada swimming pool!

ini kenapa semua mcm ikan kena bom? semua timbul tak bergerak2?

selain itu, boleh sedut hantu guna vacuum bila penghuni bilik ada gangguan syaitonnnnn.

lawak gile ok bunyik hantu tu wuuuu wuwuuuuu wuuuuuuuuuu. ceh, dalam game boleh la aku cakap bsar, di alam nyata, ada beran?

ok. itu sahaja. hmmm. mulot loya, mcm kembang tekak. mcm nk bubur ayam mekdi pon ado.

ok bai!

2 comments:

nas said...

nice en3 n games...mcm nk try aje..ehehe..da stop men game boring cam farmville n mafia,cafe world

natsumiDyla said...

suka main hotel city :D