Monday, June 7, 2010

Selamat Tinggal Henponku :(

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

siyes baru lepas menjerit dalam bilik gerakan ni, sampai ada pegawai dari unit harga masuk ingatkan apahal.

stress!! handphone hilang!

aku paling benci bila barang hilang orang dok bebel, "hang x bayar zakat ka?" "kau ni xreti jaga barang lah!!" "hilang kat mana??" "siapa amek???"

eh si puks ni! kalau aku tahu, xde nye aku mengadu hilang

haih. mengeluh. sayangnya aku kat hp tu, dh la memory card baru. DAH LA GAMBA BANYAK! nak kata xbayar zakat, tahun lepas terbayar 2 kali kot? ke sebab tak bayar PTPTN??? ke bangunan ni je bsar konon cctv merata pak guard poyo je lebih sdgkan?? macam harem!
ke sbb hp aku kecik ati dgn aku sbb aku lebihkan si netbook? duhh.

ok bai.

4 comments:

Kap said...

lain kali seimbangkan kasih sayang.
jangan jadi nasi lemak buah bidara, sayang selasih hamba lurutkan.

pesta nasi lemak tak ada review ke,kiss?

nabilah_2908 said...

dh cari betul2..mn tau tersalah letak...

sabar lh eh...ni semua dugaan.. (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ALAHAI PEREMPUAN

akiss ferrero. said...

kap. review xde, den tak pi pon, balik sha alam ;)

thanks nabilah ;)

smms said...

alo alo alo ..lama x jengah .. lor hp hilang lak .. rasa mu baru beli hp tu ek