Friday, June 4, 2010

gemuk ke kurus dan foto idaman ;p

satu, di gurun @ padang pasir.

ini kes selepas tgk series si Kimora ni yg baru. kali ni si Kimora ni ade shoot gambar utk collection terbaru beliau.

ok bayangkan perempuan bandar dan DIVA spt si kimora ni p gurun, pastu mendaki bukit. yeah. pakai sandal je ye. atau bahasa lain, pakai selipar je. kah kah kah. asal macam pernah terjadi?

mula2, mmg kena sumpah seranah dgn mulut puaka si Kimora lah die punya team shooting, tapi, bila tgk hasilnya, woot woot!

bilalah aku dpt hasil sebegini?

*ps to team broga : tu lah korang panjat tinggi sgt cicirkan aku, kan dah takde gamba sebegini? wekkkk

ehem.

err tadi sibuk meng-google, i terjumpa satu gambar latest si kimora ni. gila dah kurus, ini kesan die diet, x makan apa2 kecuali jus hijau tu agaknya. tapi...

kenapa macam tak lawa dan kepala macam kepala orang lain? oh mungkin terlalu kurus, and her head look bigger! errr .. macam die x lawa jadi kurus.

sama macam penyanyi kumpulan One Nation Emcee, Mimi. pun dah kurus. tapi masih aku rasa suka masa die gebu2. nampak sexay dan mantop je ;p

ok cik mimi saya jeles dgn peha anda, dan pelis approve friend request sy.

ok lg satu shooting idaman, in WHITE STUDIO. hnnnsss hnssssss hnssss bila la ntahnya dpt merasa kan? (apalah ni bunyi mcm sdg mengembangkan hidung)

ok bai.

5 comments:

Kap said...

mantop plus rambut macam ekor ikan laga..lebih mantop!

Yatre Hayati said...

kimora da kurus? bgus la..dia tu bengong. keje maki orang jer..haha

MIMIE said...

nak juge gambar seperti di atas..
jom hiking sambil bawak pario
;-P

~ ReD ~ said...

jeles jugak dgn kaki mimi tu..huhu

Hannani Kamal said...

eh gambar latest kimora ke tuuu
tapi aoki dgn ming nampak masih kecik je lagi.
(xleh trime kimora dah kurus, x nmpk ke dabel chin dye dlm fab lane tuuuu!)