Sunday, June 13, 2010

mak apak yg selfish akibat world cup.

baru balik mekdi. for sure, musim world cup, mamak, mekdi segala kedai makan yg ada tv berskrin besar akan jadi meriah dari biasa.

tgh seronok2 potpet2, ada satu lelaki, bawak bakul berisi baby, eh boleh ke guna perkataan berisi? haha, ok, masuk ke dalam mekdi, bersama isterinya.

jadi, apa yg korang cuba buktikan?

isteri yg supportive ikut suami tgk bola daripada stay dirumah, rumah xde astro? atau lebih spesifik, xde tv? sbb rtm1 pun ade live kan? atau, kamu si suami adalah seorang penyokong team england yg setia smpi x kesah pun anak kau tgh merengek tu?

alah yg baju hijau tu.

cehh, aku yg xde anak ni pun taw bawak anak kuar tgh2 malam tu xelok. siyes, jgn nk selfish sgt. semoga anak kau balas jasa kau dgn baik.

ok bai.

9 comments:

anisalya said...

mungkin dia br balik dr mana2 kot.sggh situ jap.or mgkn dia atau wifenye sama2 sengal.harharhar

Kap said...

kot baby tu yang paksa mak ayah dia keluar makan tak??
budak sekarang pun dah pandai demand.
tak layan nanti besar lari pergi lombok ikut boyfriend pula ;)

~ ReD ~ said...

mmg betul x elok bwk anak kecil keluar terutama smpai lewat malam.nnti jatuh sakit kot sebab kena embun lah apa laa.org dulu2 kata laa..:D

JMR said...

dia nk didik ank dia psl bola kot..nak minat bola & nk terr men bola kt mesia ni, kn la sggup berjaga smpai ke pgi..huhuhuh

SyimaSyaz said...

human with no brain

Didi Nadhirah said...

rumah die takde letrik pasal terlupa bayar

Drunbella Khoo said...

kesian baby dapat mak bapak yang macam itu.
sanggup biarkan baby berembun.
dah lah sejuk kat luar.
haih.
=___='
cik akiss nanti dah kawen jangan begitu okayy.
:)

mamamarissa said...

kalo i la, lebih baik tidur sambil peluk my bam2 yg masyam :P

Anonymous said...

aku rasa mak dia yang lebih2 nak tgk bola.. kalo dia ibu yang ada otak blh je lepak umh kot...!