Wednesday, June 23, 2010

tips kulit cantik dengan vitagen collagen.

saya sudah try yang ini, ekceli dah lama, cuma xberkongsi di sini.

since my ofismate ada jual vitagen dgn harga borong, dan asik pomot2 kat sy yg kaki vitagen ni, maka, dah macam makanan ruji dah si vitagen ni. ;p

ok, ianya bukan hanya untuk sayangi perut anda setiap hari, malah untuk kulit. malah ia 'less sugar'. did you know gula x elok untuk kulit? ok, maksud ku jika terlebih2 la. :p tak caya baca ini.


i know, produk yg mengandungi kolagen mmg banyak di pasaran, susu lah, krim kecantikan lah, pil lah, macam2. terpulanglah pada anda, macam2 cara anda boleh coba jika mahu kulit yg santek.

ok, baca more about this vitagen here.

ok bai!

3 comments:

NiZaM Limited said...

woah..vitagen..baik utk perut..
erkk..baik utk kulit skali..dah maju setapak lagi la vitagen ni yek..ahaks..

thanks for the info..
come visit my blog sumtimes yek.p

akiss ferrero. said...

yup yup. thanks. kis singgah dah :p

Siti Aminah Hj Lukman said...

mcm mana i nak beli dgn kwn u yg jual borong tu?ade tak ungu?