Wednesday, July 7, 2010

hi edward.

i kenot wait!! ah mengada, esok je kot eclipse ini mau kuar? rasa macam baru semalam kuar wyg menonton new moon. dan rasanya, baru semalam excited giler Daos bg pdf copy untuk eclipse dan buat kerja jahat dgn mem-print-kan nya di opis. deym.

Photobucket

oke, mlm ni dah boleh book tiket kot. ada yg dh tgk kata kali ni ade scene ganah-ganah sampai putus kepala?? hahaha.

biarlah org nk kutuk cerita ni mengarut lah, apelah. janji aku suka. sebab utama, rasa dah bosan bercinta dgn manusia. nak ngan vampire pulak. ade ke?

ok bai.

4 comments:

MIMIE said...

sila book tiket!!
lol

akiss ferrero. said...

korg nk tgk ke?

mamamarissa said...

hi edward :P

p/s : motif nak berhai dgn edward??? lariiiii

Kancilbiru said...

nak tengok nak tengok...hehee

Yess, dapat lagi satu buffered earnings!!