Wednesday, July 14, 2010

wakaka crew menang showdown 2010, bukan Tomok.

oh my. malam seghabuk tgk tv. pastu hihihi. oh ya, niat nak masak sambal sotong hampa, sbb sotong fresh xde. huhuhu.

ok, seghabuk tgk tv sbb ada final showdown!nk tgk keynote lagi? hahaha. oww yeah, wakaka crew monang! suke! dah la comel perfom waka waka shakira, cuma kurang gelek je ;p tahniah Alam (i dah suka you since so yu think yu can dance lg ok), tahniah Azim!

Photobucket


yg tak bestnye, battle antara wakaka vs gbc dah setel, ni fan2 xpuas hati kat page showdown x abis2 gaduh lagi? hahaha. apo la. terima je la macam aku terima kenyataan italy tersingkir masa 1st round lagi? ahahahaha.

tp siyes, GBC pun sgt awesome. kalau dorang mng pun i xkesah. seb baik FF xkeluar, bwekk. xsuka mereka. poyo. sama dgn soul crazy yg mcm tutt. eh. ok. tekejuk Tomok ada td, tetibe je kan?

huhu, ok. itu sahaja. semangat btul update blog trus?

ok bai.






5 comments:

Ery Farieha said...

suke GBC lagi
huhu

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

sebenarnya x puas hati dari kawasan kejadian lagi..
kat sana,wakaka crew kena boo..

Aq x suke mereka yg boo tu..
kalah menang adat pertandingan la..

xazryx said...

diorang mmg best klu dance .

mamamarissa said...

waka waka...nak gelek sambil feeling2 shakira jap :P

ms sz said...

saya suka Wakaka sejak awal *-* but vote pakai molot aje.