Saturday, August 21, 2010

Drama TV3 Emily dan Boifren Baru!

lepas majlis berbuka (ok akan update nnti, sbb banyak sangat gambar makanan di blog akiss ini) tadi, trus ke bintang ss7, ada match arsenal vs blackpool fc. ok since epl baru ni, yg masa lawan liverpool pun tak tgk. ini baru nk tgk, tapi, drama kat tv3 ada nabila, ilaik? cmne? dah pening tukar2 channel 103 dan 832? ;p

dan, tadaa! selepas pires dan ljungberg, aku mmg xberminat dgn mana2 player arsenal. ops sori, saya bukan M.U fan yg kebanyakannye awek2 poser yg minat ;p

ok, inilah yg berjaya menawan hati aku. lalalalalala, payah btul nak sebut nama? Maroune Chamakh! baru join arsenal bulai mei lalu, posisi striker berjersi 29, asal Morocco, dan beragama Muslim, dan kami sebaya, 1984!! ;p

Photobucket

oh abang Cham the Champion ;p

6-0 kan mng tadi? tapi xtgk sapa gol kan, sbb tukar2 cenel kan? seghabuk! tp siyes, rumah dalam cerita emily tadi lawa gile!

In Wenger We Trust!!! Proud To Be A Gooners!!!!

eh semangat terlebih ;p

ok bai!

10 comments:

Syima Syaz said...

uuh arsenal supporter upenye...hehe

Enol said...

huhu .. walcott la derr.. chamakh men cam smpah.. byk ko peluang td.. patut dah 22-0 daa

akiss ferrero. said...

a ah syima :)

eh eh enol. sampah pun pandai men bola ek skg... lalala

Imran Yusof said...

lol..arsengal fan rupenye..hahha..ok :D
minat si ayam .. :D

akiss ferrero. said...

hahahahaa sengal pun sengal laaa.

sapa ayam?

Kap said...

sebaya jarang menjadi, kiss ;)

akiss ferrero. said...

hahahahaha.. kan? tp xpe, kali ni cuba lebih gigih ;p

Danial Ikhwan Jaafar said...

mantap plak second game arsenal. hahaha =P
walcott pon hattrick perghhh....

Danial Ikhwan Jaafar said...

mantap plak second game arsenal. hahaha =P
walcott pon hattrick perghhh....

Danial Ikhwan Jaafar said...

mantap plak second game arsenal. hahaha =P
walcott pon hattrick perghhh....