Monday, August 30, 2010

Kenangan Hari Merdeka Saya :)


tahun 2007. masuk kawad mewakili penjawat awam. gila best bila pagi merdeka day tu, semangat membuak-buak. masa tu PM Pak Lah lg. dan paling best, tgk pertunjukan udara dari tudm semua. kalau duduk umah tgk tv x feel ok ;p

tahun 2008, masuk KRB- Kumpulan Rakyat Bersatu. masa ni bergabung dengan banyak kementerian dan syarikat2 swasta, dan bank-bank. tak kawad, cuma berjoget guna prop spt bendera.

Photobucket

air kotak milo tak tinggal.

Photobucket

2 years ago :)

LAST!! paling peberet saya! tahun 2000!

masa tu form 4, Shah Alam jadi tuan rumah sambutan hari merdeka. maka, 4 bulan x masuk kelas sbb latihan buat formasi bendera, kapal, bunga raya etc pakai pom-pom? bayangkan 4 bulan x masuk kelas main2 kat padang siap joget Bye Bye Bye - Nsync? hahaha. enjoi woi. tapi muka legam sket la. tp i takesah puwwwn ;p

Photobucket

rakan sebaya bersama kumpulan muzik gendang gendut. ;p

Photobucket

a ah. yg tgh tu penjual egg-tart, iqbal dan daus. rasa macam nak ulang lagi tau time tu, kenangan terindah dan tak ternilai, bestnya! padang ini adalah padang dataran depan kedai kopi tu ;p

ok saja mengimbas kenangan lama sbb tahun ni duk umah je. hihihi. ok, selamat menyambut hari kemerdekaan semua!

ok bai!

*hari ni beday BF i juge ;p

5 comments:

~ ReD ~ said...

time org sibuk count down merdeka, sy plak tido. haha


Rindu Nak Tengok Cerita Macam-Macam Aznil

akiss ferrero. said...

hhaahaha. x kuar umah pun kan :)

da00zrunaholic said...

iqbal cute giler time tu...wakakakaka

Kap said...

senyuman penjual egg tart tetap maintain you :)

akiss ferrero. said...

WAKAKAKAKA comel kan mereka2 ketika sweet 16!