Friday, August 13, 2010

tv makin boring.

bosan, rindu Prison Break. Rindu Scofield. Rindu T-Bag. dan, Gretchen. nak muka macam ni ( tukar jap, sbnrnya nak Zooey), boleh tak? hai Jodi Lyn O'Keefe.

Align CenterPhotobucket

bosan. dah la dah katam desperate housewives S6 dua bulan lepas. vampire diaries pun bila igt je tgk. gossip girls, alah, sgt high school. glee? lg la, ugh. muka perempuan tua tu macam salamiah hassan. haha.

tv makin boring.

ok bai!




5 comments:

Adriani said...

I like reality TV series!

I mean, mmg kadang2 nampak mcm lebih bikin drama je dlm series tu!
tp i find it interesting compare to real dramas!
I dah lama stop gossip girl, and the likes sbb bosan asyik pusing2 situ je......

skrg tgh layan Rachel Zoe Project and Keeping up with the Kardashians. :)

mamamarissa said...

ya, tido lg best...selamat tak berpuasa :P

akiss ferrero. said...

*wah cik adriani komen kite lah! ;p

yup yup,nmpk sgt drama kan. lg2 GG tu.mcm xda life. asik kapel sana sini ;p

rachel zoe, hmm. nnti nk try tgklah:) the kardashian mmg x tgl!;p

ye kak ju. klu dpt cuti sebulang kat best ;p

Aujinz said...

tv tak best?.. tido jer..

kroihh fiuhh..kroihh..fiuhh..

DaHLia said...

sis pun peminat Prison Break...
kan best kalo watak Scofield tu hidup lagik...mesti ada lagi kisahnya..hehe tapi sure makin ke laut..macam last episod tu..especially yang kat SONA tu..konon macam bahaya giler kat situ, tapi oke je, boleh tembus dengan mudah...