Monday, September 27, 2010

Izyana & Azhar.

ok, sabtu lepas, langsung sudah majlis kahwin Nana & Azhar.

eh tapi kenapa gamba kasut dulu?

my sayangs. bestnye reunion Rumah Abstrak. apa lg, menjoyah time la!

azima dan amiza. atau amiza dan azima. alamak masa dorang kecik aku dpt cam yg mana satu azima dan amiza! deym.

azima atau amiza.

azima atau amiza. ;p

ok ok. mari lihat gambar fengantin! ;p

santek puwnnnn!

nana tdo dlm iman kejap. ;p

ha inilah Azhar perampas Nana dari kami. eh tak tak. ;p

yes Aket duduk kiri sekali, konpem tahun depan kawen. dah curik sirih hari tu kan? wakakak.

orang lain sibuk amek gambar pengantin, kami plak sibuk camwhore. *farrah xpayah la tahan napas, perut buncit gak. lemas anak ko taw! ;p

me-paparazi dan di-paparazi.

alamak. kami x bg hadiah lg ni. tapi dengar cerita dapat banyak gila pinggan mangkuk sehingga mampu buka katering? hahha.

Alhamdulillah syukur mereka sudah dinikahkan dan majlis kawen yg meriah. tahniah saya ucapkan, semoga bahagia ke akhir hayat, dan cepat-cepat timang baby ;) makanan sedap yaw sampai lupa nak amek gambar (alasan sbb byk berjoyah) . lepas ni kurang seorang lg sahabat sebantal, seperiuk, serumah, Nana. i'm gonna miss yu. harap-harap still keep in touch macam Farrah dan Kak Iza. pasni leh ko masak2 then kami sleepover umah anda kan kan kan? kalau gadoh ngan Jaha xyah nak "hantar saya balik umah mak saya", hantar je rumah kami lah wehhhh ok? bahahha. ok. panjang gila ucapan. lebiu Nana mmuah muaah peluk cium.

ok bai!

*setel entri 4 hari, fuhh!





4 comments:

Kap said...

sampul polka dot, beb.

Drunbella Khoo said...

kalau gadoh ngan Jaha xyah nak "hantar saya balik umah mak saya", hantar je rumah kami lah wehhhh ok?

hahahaha.
=D

Adriani said...

Alamak baru perasan u tuka layout!
COMEL PLS!!!!!!

nape takde pun gambar u dlm post ni?

akiss ferrero. said...

kap, kan kan kan? cantik tak?

cik drunbella, nk hantar umah mak jauh sgt ;p

adriani, baru jugak ni tukar. ;p
takade gamba sbb benci shawl ari tu, melepet ;p