instagram akiss

Monday, September 27, 2010

Tips Kecantikan : Hilangkan Parut ;)

hari tu i ada suggest kan pakai Natopherol Dermal E, dijamin berkesan. ;p.

kali ni nak try satu produk lg. alah, ekceli dah pernah pakai, yakni Bio-Oil, Rosken pun ada kuar produk macam ni. tapi kali ni try brand lain pula, Palmer's Cocoa Butter Formula. memandangkan sy dah guna lip balm brand ini, maka nk try juga versi skin therapy pula ;)

ok ini rupa bentuk nya. di watsons, ada promoshi, eh promosi, beli besar, dapat 1 yg kicik. harga RM29.80. sangat berbaloi-baloi.

ok fine, sbnrnye bukan aku yg beli, dan bukan utk aku guna, tp saja nk buat eksperimen pada pemilik parut ;p

ini lah tangan utk dijadikan bahan eksperimen itu. parut masih muda remaja, akibat eksiden 2 hari sebelum raya. nama pemilik tangan dirahsiakan utk privasi ;p

ok. nak pakai mudah je, macam ni.... oh ok salah. tumpah nnti!

macam ni cara sebenar ya adik-adik. pastu sapu lah ditempat ada parut! saya amek botol kecil itu utk di sapu pada bekas jerawat di muka ;)

ok kalau botol kecik, ada penitis nye, wu wu wuuu macam ahli saintis sekejap.

ah, dah macam duta watsons plak. ok produk ini, bukan untuk scars sahaja ya, utk stretch marks, kulit kering, garis penuaan, warna kulit tak sekata..ukurlah sendiri! eh kenapa tetiba suara bertukar suara doremon itu?

eksperimen bermula semalam, kita tgu hasilnya sebulan dari sekarang. ceh. lama gila!

ok bai!




9 comments:

izyanty collection said...

ok nak tunggu hasil gak...berapa lama tu ek kena tunggu?

akiss ferrero. said...

hihihi. baiklah, sy bg 3-4 minggu ;p

mamamarissa said...

oh! my, tiba2 feeling fasha sandha ya...tue yg suara pun bertukar...hahaha!!!!!

akiss ferrero. said...

hahahaha tetiba suara jadi haluih ;p

░♥si lampu neon♥░ said...

salam, mana ye nak beli Natopherol Dermal Etu..macam menarik je...berapa harga nya pulak ? nnt dtg singgah blog ye..sebab nak tahu sgt nih..email silampuneon@gmail.com

sue said...

ape keputusan eksperimen guna palmer cocoa butter ni ek??

akiss ferrero. said...

sue, keputusannya, bintik2 tu hilang, cepat pastu jadi kulit asal ;)


░♥si lampu neon♥░ sy beli kat Watsons

Princess M said...

dah ade ke hasilnya dear?

timm_bill said...

nak beli la!! saya tengah tension sebb luka eksiden nie..wuwu..