Tuesday, September 7, 2010

Jom Berbuka Puasa with Digi & Nuffnang!

last week ada dpt invitation "Jom Berbuka Puasa with Digi" bersama Nuffnang di The Apartment, KLCC. buka puasa? makan? makanan? ;p

maka tadi keluar ofis awal, takut jalan jem. ceh. macam la bawak kereta. naik erl kot? okay, 1st time g the apartment, mmg tatahu celah mana. rupa-rupanya lokasinya di depan air pancut taman klcc tempat lepak zaman muda mudi dulu ;p

entrance. see, ada masakan nogori, den suko yaw!

cantik. leh smoking area sambil tgk pertunjukan air pancut. eh pertunjukann ke?

the makanans. all sedap-sedap one!

perut kenyang senang hati :)


kamera beratur, akibat aura kak Ceera dan kak Jemah! ;p


abang INI dpt peng-review dan pengguna pertama DIGI MIFI tajaan digi!

best gila ok, digi mifi adalah portable wireless bersaiz poket, boleh bawak berjalan-jalan. ya, anda lah "hotspot berjalan". haha. siyes best, leh sharing dengan 5 org. sgt save!

pemenang bertuah dapat cabutan bertuah, mmg bertuah gila kot! HTC ARIA!

ok dari kiri Jemah Virus Padu, Ceeramoon, dan Kifli.


bersama Nic dari Nuffnang. sangat baik hati, macam ketua kelas sbb dia bawak kami berkenalan setiap bloggers. plus, dia sangat cool apabila bagi kami bekas utk tapaw makan (untuk sahur pula ;) dari the apartment!

see? spegeti dan udang menyorok dlm di dalam itu. ;p

bloggers lelaki (s) ada abg eyriqazz dan abg beautifulnara. sy x amek gamba dengan mereka sbb sy SEGAN!!!

ok last, group photo!

cuma xdapat amek gamba dengan Vun, dan Zuriey dan Ftmh, Ihsan and the geng. lenkali jumpa ya!

btw a big thanks to Digi dan Nuffnang! lain kali sila jemput sy lagi. ;p nuffnang-ers yg belum join, leh join digi evangelist, banyak aktiviti menarik sepanjang tahun! ;)

*akan di update lg, *sedang memburu url blog yg lain ;).

ok bai!




5 comments:

Kap said...

kau berbuka enak enak.
gemuk tak juga.
apakah rahsianya?

akiss ferrero. said...

gemok taw. naik 2 kilo!
nnti aku buat tutorial amek gamba nampak kurus ye?;p

CikLilyPutih said...

ada gak terselit gambo kite ek

Che Armster said...

aiseh muka aku kena block :P

akiss ferrero. said...

hi cik lily, haa, ada pun satu terselit di belakang abang nara ;p

che armster, kena mintak kat lg sorg photographer, misti nmpk muka kan. hihihi