Friday, September 10, 2010

Malam Raya Lepak Mamak!

boleh, sapa kata xleh lepak? harhar. canai kafe ss15 pilihan hati ;p.

spt biasa, aku n famili beraya secara sederhana. when i said it's sederhana, IT IS SEDERHANA! baju raya aku pun xde yg rasmi, tu tak termasuk lagi adik aku yg TAK NAK baju raya, walau aku nak belikan! tahun ni juga catat rekod tak pergi KL langsung shopping raya. rumah pun xde la sampai nak tukar atap segala kan. wakaka.

tapi aku bahagia je pun sbb orang-orang tersayang ada disekeliling :)

spt biasa esok rutin kalau bangun awal nk ke masjid semayang raya. pastu tgu kawan-kawan mak dan abah dtg. sbb kawan-kawan i ramai pulang ke kampung halaman masing-masing, pastu? lepak tgk tv. even astro saluran raya is ech deh (HD) asik2 ulang jangan pandang belakang dan senario beach boys! ;p

bantal dan remote.

cantik tak? cantik tak? buat suara eric paksa korang cakap cantik!

lampu ni ada tema raya? takda. adik aku beli di penang Mac lepas. kih kih kih. alah kenapa aku tak tidur ni. ish!

oh kalau masih tak paham knp raya is boring for me, baca ini.
ok bai!

4 comments:

Kap said...

cantik tak? =D

najib said...

gelap blog ni,maner pelita,au nak terangkan,nak beraya ni

hazman aka species1980 said...

yeahhh.... gambar lampu tue memang CANTIK.....

kisahsensasi said...

dalam erti kata lain.... sambutan hari raya dalam BLUES....