Friday, September 3, 2010

Maybank Card Hampeh?

anda ada kad ini?


berapa kali dalam sebulan kad ni buat hal x leh swipe seperti kad tidak disahkan walaupun dah gosok-gosok chip itu guna pemadam?

waakakka. tak yah sirius sangat, ekceli semalam mengidam makan tom yam pok tek kegemaran, maka, g la kat Malee's tu. dalam wallet takde duit neh! sbb konpiden kt sblh tu ada CIMB kan. konon pas makan, g la cucuk.

skali, haram. kad tidak disahkan lagi! pemadam xde pulak!!!???

habis satu dengkil kami g, sampai ke cyberjaya nun! still kenot. aduh, penat. seb baik Aket ada selamatkan keadaan.

i mmg suka buat kelam kabut puwn ;p

tadi g alamanda pun, tak beli apa-apa even sales sana sini. satu sbb duit xleh kuar. satu lg, semua xberkenan. wah. boleh save mcm ni! tp jangan bawa saya ke Summit USJ, The Mines, Times Square dan paling teruk, Sungei Wang!!

ah, jauh terbabas tajuk entri.

ok ekceli, salah kad rupanya. jumpa kad sbnr tadi lepas balik dari alamanda, atas lantai di workstation!

aku yg hampeh, bukan kad maybank card.

ok bai.

*konpem pasni buang yg lama!

2 comments:

Heidi Shafiq said...

nah gune la buku cek aku..

Kap said...

abang tokey kereta kan ada ;)