Monday, October 11, 2010

Abby Clancey & Polka Dots!

senyum sorang-sorang tgk Britain Next Top Model (BNTM ) Season 2 masa dorang jumpa judges. apakah dua dari empat judges pakai baju sama polka dots? dan juga 2 daripada 7 peserta pun pakai polka dots? hehehhe. comel semuanya!

Abby pun pakai!

i suka abby since dia muncul dalam The Beauty and The Best bersama Janice Dickinson. aku tgk BNTM ni ulang - ulang pun sbb suka tgk tone dan loghat British si Abby. suara kecik lembut pastu macam pelat. kih kih.

lagi satu sbb body santek kot, dan tersenarai dalam FHM 100 Most Sexiest Women In The World. dan dia sekarang sedang mengandung anak tunangnya Peter Crouch. aiyoyo. ruginya, kerjaya tgh nak up peknen pulok ;p takpe-takpe, rezeki baby ada tu nanti ;p

ok bai!

2 comments: