Sunday, October 10, 2010

Jangan Pandang Belakang Congkak II, Burger Mcd Baru dan Sammy Penyu Tiut!

baru balik dari keluar menonton wayang untuk mengelak dari menonton tv kerana ada siaran langsung persandingan bekas kekasih sy, syeikh muszaphar.

hahaha. ok. tadi i tgk jangan pandang belakang congkak 2. yang no.1 langsung tak pernah tgk walau raya hari itu asik-asik ulang.

pendapat ttg filem? mekap hantu cantik dan kemas. ok, lisa surihani ada kebolehan roll her eyes sampai nampai putih je, comel! nora danish punya kebaya semua cantik-cantik. nak tgk nora danish berkemban sambil melibas rambut basah, bole nonton filem ini. ruminah sidek menari dangdut 45 darjah senggol-senggolan. pak Pi'e pakai rambut palsu nak jadi legolas jugak. dan, eww kenapa Kuman bomoh asma itu tak pakai baju sepanjang filem. geli tgk chestfruit dia hingga terpaksa tutup mata dan tertido 20 minit terakhir filem ;p

ok lupakan filem, lupakan orang yang mentalnya cacat dan lupakan mengidam mozza burger, subway melt, dan chicken mcmuffin. tadi sudah makan ini.


ya, maksud saya burger ini, bukan kotak tadi. black pepper spicy chicken mcdeluxe. panjangnya lah hai nama, nanti nak akad nikah kesiannya kat pengantin lelaki. eh tak, taak. lari tajuk.

walaupun it doesn't look dilizzzhes, but it is dilizzzhes!! ( delicious).

baju yg membuat saya gembira ;)

ini pun buat sy gembira. tadi masa nk amek handbag yg sy letak atas lantai dalam wayang, sy jumpa ini, 3D folder sammy's adventure. rezeki di kaki.

sila bawa tiket wyg bertarikh 10.10.10 GSC IOI Mall,beserta resit bukti pembelian GSC Combo 3, sy pulangkan kat awak pemunya kepada folder tiut ini. siyes ni. tawaran sampai minggu ni je, kalau tak, sy punye ; haha.

ok bai!




5 comments:

lan_ax said...

lapar lak tgk gmbr burger tu.. tp ada mcD bru bukak dekat umah sy.. jalan kaki pn sampai.. ni yg rasa cm nk g jer ni..

wannurfazrini said...

hahah . ehh btw kejadian kita sama lah . I pun tgk JPBC 2 dgn makan BPSCM . puh kanan puh puh kiri :P

mamamarissa said...

saya pun rasa gembira melihat baju itu...auwwww!!! :D

akiss ferrero. said...

kaaaan? gembira kaaan? hahaha

akiss ferrero. said...

@ ian, bestnye, leh makan bekpes punye hari2. hahaha

@ wannurfazrini, wah kebetulan terlampau ni. hahaha puh puh puh ;p