Wednesday, October 6, 2010

apahal nak tahu apa dalam handbag saya ni?

ok setelah sekian lama, baru ada masa nak buat tag dari cik puan drunbella ni. hehehe. peace ;p

ha, nk tgk sgt. amek. kan ada bubur ayam mekdi.

* alasan letak dalam handbag adalah utk mengekalkan suhu panas bubur.

ok ini sahaja yg mampu buat. ;p

1. pas kije. kalau xde, masuk opis ikut tingkap.
2. kunci umah. kalau takde, masuk umah ikut tingkap jugak. eh. ????
3. lipbalm palmer's cocoa butter.
4. lipbalm bioglo. pengaruh Awin Roslin ;p
5. wallet la konpem ade! lahir pada1 februari 2009. ya, rm10, tak berjenama, dan dibeli di pasar malam P.D. tak caya baca INI. wah! bila nk pergi p.d lagi utk beli wallet baru? cehh alasan.

beg kecik pokodots pink tu ekceli mengandungi panty liner, pad, tisu, termasuk lotion vaseline.

umm. lg satu hal, aku mmg dh biasakan diri dlm wallet ada siket je duit. 100 tu pun dah kira banyak. saya sedar, saya ni careless. plus, fobia kerana pernah hilang wallet serta pakej duit shopping raya rm400-500, akibat sibuk try baju, wallet kena curik! 400-500 tu byk bg sy, bg korang yg kaya tatahu la kan ;p kisah tauladan utk diri sendiri.

so pasni kalau pencuri nak gak curik wallet i, mesti hampa. yg tebal hanya resit, bukan wang kertas.

ok ini kandungan handbag setelah di bersihkan. yg pasti, kadang-kadang anda akan jumpaa cable handphone, cable kamera, charger handphone, charger camera,pendrive, CD, sampah sarap, makanan spt cekelak, dan selalunya juga i letak camera gabak dan netbook dlm handbag. alamak, ter-beritahu pula, kan pencurik dah tahu.

ok bai!

3 comments:

Drunbella Khoo said...

hahahaha.
bagus-bagus menjunjung perintah beta.
weks.
=p

SyimaSyaz said...

dlm handbag saya sentiasa kosong sbb....
nak kuar jln2 tukar handbag lain
nak gi kerja tukar handbag lain
nak gi danau pun tukar handbag lain

wannurfazrini said...

tuala wanita tade ke ? kang emergency kang susah . hahah