Wednesday, October 6, 2010

Gambar Kahwin Dato' Dr Sheikh Muszaphar & Dr. Halina

pre-wedding di puncak broga!

masa dpt tahu angkasawan pujaan hati ramai wanita ini upah saiful nang n the geng utk wedding photographer mereka, i dh teruja ;p. deym. sapa xknal saiful nang, xpayah beli DSLR dan sangkut di leher! ;p

agak-agaknya mereka daki ke bukit broga tu, or just naik helikopter? hehe. i penah daki situ skali (walau hanya 3/4 puncak, boleh baca di SINI) dah berlemuih badan poloh, cmne lah nak shoot santek2 mcm ni? ;p

kenot wait utk melihat semua hasil tangkapan gambar sepanjang majlis pernikahan & perkahwinan mereka nanti!

dan ada rasa-rasa macam nk pergi je majlis nikah mereka di masjid besi (masjid tuanku al-mizan) depan opis ai dan di PICC nanti. katanya ada 100 angkasawan dari seluruh dunia akan hadir. hurm. kenapa tetiba terbayang semua mereka itu pakai kostume angkasawan main kompang. eh tak.

ok bai!

pic source : http://www.facebook.com/snfanclub



8 comments:

lan_ax said...

very nice pict.. pro gler tukang amik gmbar ni..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

Affan Ruslan said...

Salam.
Haritu ada dgr cte pasal ni.
Tapi tak tau ada majlis dah.
Moga kekal ke hingga anak cucu.

Affan's latest entry "Kanada | Pengalaman Raya di Perantauan"

~ ReD ~ said...

mst grand gila siap angkasawan dtg pakai baju angkasawan...huhu

Pengaruh Wrestling Terhadap Kanak-Kanak Bawah Umur Versi 1.5SG

L@n@ said...

canteknyer ...

izyanty collection said...

cantik gambar nie

Liyana Lunia said...

saya pun terbayang begitu. pakai baju angkasawan dan berjalann membawa gendang serta kompang T__T

suzzsuzie said...

tak sabar nak tgok wedding dia...grand gila nanti

SyimaSyaz said...

saiful nang + kukubesi

memang hasil the boommmm lah...2 photographer tersohor berganding utk photoshot diorg...