Sunday, October 24, 2010

Nuffnang Exclusive Screening – You Again at The Curve!

jumaat semalam sgt la hecticnye! dgn kelas menjahit, kaunter dan meeting bersama agensi. umang aih bos i tak cakap pun dengan bos-bos hebak sperti CIMB, Maybank dan Public Bank punya directors. mmg hebak sbb aku kena buat laporan mesyuarat in english. syabas kepada diri sendiri. akibatnya kena stay ofis sampai 6.00 lebih. haih, kalau hari lain xpa, ini ada urusan peribadi weih ;p

ok ini lah urusannya. YEAY tiket fweeeee dari Nuffnang! premiere screening utk You Again!




oh saya heart gambar NOISE ini :)

gembira puwn sbb dapat sampai sebelum 9.30pm setelah merempuh jem LDP. dalam kereta berapa kali buat statement 'bersyukur nya aku kerja kat parisjaya?' ;p

sampai awal, maka bleh berfotogedik sbb nk profile pic baru utk FB. bosan dgn gmba lama sampai guna gmbr org lain. ;p



melepak usha kasut - kasut gadis sampai jam 2 pagi. ;p



gabungan kepala Aket Salt , Akiss Salt dan Evelyn Salt. membentuk bentuk love di situ. ok kalau klau tak nampak itu masalah korang sindiri ;p



diakhiri dengan lepak mamak sampai 3am, sehingga kusing comel yg suka serang tisu ini tidor ;)

okay, talking bout the movie, it was sgt syiok dan gelak tak hengat. nuffnangers mmg penonton yg meriah sbb gelak2 tanpa pedulik org tepi kan? hahahha. thanks again Nuffnang! review You Again akan menyusul! :)

ok bai!




3 comments:

CikLilyPutih said...

x nampak pun mlm tuh..

akiss ferrero. said...

ada kak, kami dtg lmbt, pastu seat dua dari depan. pastu trus lepak luar. sojuk. ;p

Che Armster said...

eh? eh? alaaaaa ade ke? xperasan pun :(