Friday, January 21, 2011

Day 2 — Your favorite movie!


Tranformers 1! 2 Jam 24 Minit buat aku whoaa whoa whoaaaa! i mean, the robots. ok, ok. termasuklah megan fox.utk rekod, yang no.1 dan no.2 aku tgk tayangan terawal dan di tmpt yg sama yakni cineplex damansara.. tgk je bulan 7 nanti, klu takde org nak teman, tgk sorang pun takda masalah ;p

oh mak ku, tak sabar gila nak tgk no.3 punya!


best animation movie ever!! toy story 1, habis skrip aku hafal ok. yang no.3 pun best gila, sampai menangis kot!


thanks Summer Finn kerana meluahkan apa yg terbuku di hati. aku tahu ramai lelaki benci movie ini hihi. tp sy tidak, 6-7 kali tgk pun tatap suka ;)

ok setel task hari kedua untuk 30 Things in 30 Days Challenge!

ok bai!

1 comment:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

yeay.. suke transformers jugak. robot die hensem!!!!!!!! tak sabar nak tunggu yang ketiga.