Monday, January 24, 2011

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.

gambar berlima masa majlis persandingan Farrah & Mie, Disember 2009.

peberet i sampai bila-bila, insyaallah, setakat ni dah tinggal serumah, sebilik, seperiuk, sebantal, takde lagi tanda-tanda nak nak putus persahabatan. ikhlas. itu yg aku selalu doa. Tuhan panjangkan jodoh kami. gambar ni takleh tgk lama-lama. nanti nanes, rimdu. ;)

Nana, Kak Iza, Aket & Farrah + Mie.

Terima Kasih bebanyak kepada Encik Yap Kwan Seng atau nama sebenar Mohd Safuan Said untuk gambar yang sangat, sangat bermakna ini :)

ok, setel tugasan hari ke 4, 30 Things ini 30 Days Challenge!

ok bai.

3 comments:

Anonymous said...

canteknyaaa and very lovely..ikhlas dr ket

akiss ferrero. said...

eh eh macam kad raya :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

sedih bile kawan-kawan kawen. tapi heppi dorg dapat pasangan yang boleh protect diri mereka. dua dalam satu punye perasaan ni.