Wednesday, January 19, 2011

gigit kuku je.

petang ini di opis hanya *goyang kaki, bersihkan kuku, tiup-tiup kuku sendiri* manicure pedicure...punya lah relax kan?

tadi balik dari taman warisan lunch di sana, terserempak ngan bos kat parking dgn briefcase bagai, "eh bos, nk g manaaa". ok pergi meeting.

meloncat-loncat kegembiraan di dalam hati sampai main-main tekan loceng kecemasan dalam lif dengan cik ariesha sofea danial. sengal.

ok dah bertahun rasanya tak upload satu album gambar! well, tetiap weekend bz, kt opis lg la kelam kabut, mlm dah takda mood nk up kan kan kan. maka, skrg tgk.

sebelah fb, sebelah tumblr. gila kuasa namanya ni. heeeh.

ok, harap misi upload gambar berjaya, sbb broadband sy tu bling-bling pink je lebih, kang dtg sewel, sewel gak. sbnrnye tgh geram, sori pasal status klu ada yg terasa. sbb i dah terasa, u pun kena terasa. seb baik ada #somalaysian di twitter. buat aku ter-hahaha tak abis2. ;p

eh esok cutilah! yay!

ok bai!

2 comments:

AIN MUSTAZA said...

BOTOL AIR POKODOT TU YNG PENTING..HHUHU

akiss ferrero. said...

IYAAAAA! APA YG PENTING?? BOTOOOOL PKODOTS! HAHA